Reality pred oltarom

Ona sve uspije naplatiti: Pripreme za vjenčanje bogatašice Paris Hilton moći ćemo gledati uživo

Bivša kraljica partijanja Paris Hilton snima pripreme za vjenčanje sa svojim zaručnikom Carterom Reumom te najavljuje da će u ceremoniji sudjelovati i njezin pas

Život pred kamerama i dalje je svakodnevica bogate nasljednice Paris Hilton (40), koja u produkciji američke tv-mreže Peacock priprema novi reality dokumentarac ”Paris in Love” o svojim pripremama za vjenčanje s američkim poduzetnikom Carterom Reumom (40), koji se na tržištu kapitala dokazao pametnim ulaganjima u kompanije kao što su SpaceX, Pinterest i Snapchat. Zaručili su se u veljači, nakon godinu dana veze. Kako je Reum čovjek koji brzo donosi odluke, pomalo ga ljuti što njegova zaručnica još nije precizirala datum njihova vjenčanja. Kamere su zabilježile njihovu raspravu o tome, nakon koje se Paris gorko rasplakala.

Čitajte i: Paris Hilton ne prestaje slaviti pred svoje vjenčanje: Prijateljice joj napravile vjenčanicu od toalet papira

- Samo želim biti sigurna da sam napravila pravi izbor. Jednostavno ne želim zauvijek biti sama - progrcala je kroz suze.

Ta svađica ipak nije poremetila pripreme za trodnevno vjenčanje glamuroznog para, koji, uz ostalo, planira zajedničku momačko-djevojačku večer u Las Vegasu. Gledatelji će sve to vidjeti u 13 epizoda showa ”Paris in Love”, čije emitiranje počinje 11. studenoga. Vidjet će i kako Paris bira haljine za odlazak pred oltar, njih barem 10, a najavila je da će u ceremoniji sudjelovati i njezina čivava Diamond Baby.

- Ja ipak nisam tradicionalna mladenka - kaže bivša kraljica partijanja Paris Hilton, a to je u međuvremenu shvatio i Carter Reum, koji će u brak unijeti svoju imovinu vrijednu oko 35 milijuna dolara.

Čitajte i: Paris Hilton ne može se prestati diviti svom prstenu: Ogroman kamen iza kojeg stoji romantična priča

- Kao što možete zamisliti - veli Carter - vjenčati se s Paris Hilton sasvim je drugačije od onoga što sam očekivao.

Neugodnih iznenađenja ipak ne bi trebalo biti jer Paris Hilton ne krije koliko je zaljubljena u svog budućeg supruga.

- S njim je kao u bajci, a ja sam na sedmom nebu. Srodne smo duše i on iz mene izvlači ono najbolje. Potpuno mi je promijenio život, pružio mi sve ono o čemu sam sanjala. Nisam vjerovala da je moguće toliko nekoga voljeti.

Linker
29. studeni 2023 23:18