Getty Images
INSTAGRAM BITKA

Opasna Naomi Watts pokazala da s njom nema zafrkancije

Za razliku od mnogih drugih glumaca, australska zvijezda Naomi Watts poznata je po opuštenom načinu života izvan holivudskih tokova.

No, unatoč tome što se trudi ponašati kao da je obična osoba, a ne celebrity i što joj to najčešće dobro polazi za rukom, ni ona nije oslobođena toga da je fanovi ponekad fotografiraju bez njezine želje.

U njujorškoj podzemnoj željeznici 48-godišnju glumicu je potajno fotografirala obožavateljica koja je sliku kasnije podijelila na Instagramu. Riječ je o fotografkinji Aubrey Lofgren koja je u podzemnoj primijetila da joj preko puta sjedi ni manje ni više nego Naomi Watts.

The beautiful Naomi Watts on the subway today. #fanningout #hlclannyc2016

A post shared by aubrey lofgren (@aubreylofgrenphotography) on

Njezina je objava ubrzo postala viralna, ali ono što nije znala jest da i nije bila toliko diskretna kao što je mislila. Naime, Naomi je primijetila da ju Aubrey Lofgren fotografira, brzo je izvadila vlastiti mobitel i fotografirala nju! Da stvar bude bolja, tu je fotografiju uskoro postavila na Instagram i napisala – "Misliš da si se dobro prikrila, ha?"

Think you're pretty sneaky? #gotyou #snap #subwayscenes

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts) on

Aubrey je priznala da je to bila ona, a čitava stvar se, poprilično neopaženo, zbivala prošle godine, ali postala je viralna ovaj tjedan kada je jedan korisnik na Twitteru shvatio vezu između ovih dviju fotografija.

Linker
14. travanj 2024 22:51