Nije se nadala

Oskarovka ljubav nije tražila, ali joj je stigla kao najljepši ‘dar‘ pokojne prijateljice

Proslavljena holivudska glumica govori o vezi s deset godina mlađim britanskim televizijskim voditeljem Antom Ansteadom.

Miljenica publike i holivudskih studija, dvostruka oskarovka Renee Zellweger koja nas ovih dana oduševljava maestralnom glumom u NBC-jevom serijalu Sve o Pam (The Thing About Pam), u kojem igra 63-godišnju ženu osuđenu na doživotnu zatvorsku kaznu zbog okrutnog ubojstva, u naslovnoj priči mjesečnika Harper's Bazaara opisala je svoj put do vrha, ali i progovorila o neočekivanom daru koji su joj zrele godine igrom slučaja donijele u - pedesetoj.

image

Renee Zellweger i Ant Anstead žive u Laguna Beachu u Kaliforniji

/COLEMAN-RAYNER/PROFIMEDIA

"Ljubav u pedesetoj bila mi je najljepši dar koji sam mogla zamisliti. Došao je neočekivano, u trenutku kad ljubav više nisam niti tražila, a donijela mi ga je igra slučaja i moja pokojna prijateljica Nanci Ryder, agentica za odnose s javnošću. Ne mogu vjerovati kakav je splet nevjerojatnih okolnosti bio potreban da se to dogodi", izjavila je Renee Zellweger.

Opisala je i kako je upoznala britanskog televizijskog voditelja i zaljubljenika u automobile Anta Ansteada, koji je od nje mlađi punih deset godina.

image

Proslavljena glumica svoj telefon pali tek kad završi sve dnevne obaveze

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Nancy je preminula u ljeto 2020. od posljedica amiotrofične lateralne skleroze (ALS) u 68. godini života, a da se odužim njezinim njegovateljima prihvatila sam poziv u britanski show o automobilima uz uvjet da oni dođu sa mnom. I to je bilo to", izjavila je.

Progovorila je i razlikama među njima i priznala da Ansteada posebno izluđuje što Zellweger ne pali svoj mobitel dok ne odradi sve druge dnevne obaveze, pa je ponekad dostupna tek kasno navečer. No, to je cijena koju rado plaća za zajednički život sa Zellweger u Laguna Beachu u Kaliforniji.

Čitajte i: Od Bridget Jones i Judy Garland do patološkog ubojice! To može samo majstorica glumačke transformacije

Ant Anstead se neposredno prije nego što je upoznao svoju novu ljubav razveo od supruge Christine Haack s kojom ima dvogodišnjeg sina Hudsona.

image

Renee Zellweger i Ant Anstead upoznali su se na snimanju njegove emisije

/COLEMAN-RAYNER/PROFIMEDIA

I slavna glumica iza sebe ima jedan brak s country glazbenikom Kennyjem Chesneyjem. Vjenčali su se u brizinskoj ceremoniji 2005., koja je trajala svega 15 minuta, a razveli nekoliko mjeseci kasnije. U brakorazvodnom zahtjevu glumica je kao razlog za poništenje braka navela "prevaru" što je izazvalo brojne komentare o glazbenikovom karakteru i namjerama.

Spekulacijama su stali na kraj zajedničkom izjavom kako je to bio jedini način da čim prije okončaju svoj brak.

Prije njega Zellweger je bila i u kratkoj vezi s pjevačem Jackom Whiteom, glumcima Jimom Carreyjem i Bradleyjem Cooperom, a s gitaristom i producentom Doyleom Bramhallom II. prekinula je 2019. nakon sedam godina veze.

Linker
17. travanj 2024 02:04