Profimedia, Press Association
Čeka poziv na čaj

Otac Meghan Markle se ponovno oglasio: "Ako je kraljica pristala upoznati Trumpa, može i mene"

U novom obraćanju javnosti, Thomas Markle usporedio se s Trumpom i zaključio da nije ni upola tako loš.

36-godišnja Meghan Markle iz Amerike je preselila u Veliku Britaniju i udala se za princa, no čini se da dramu, koju njezina obitelj obožava, neće uspjeti izbjeći ni 'preko bare'.

Njezin otac, koji se zbog oporavka nakon operacije srca nije mogao pojaviti na vjenčanju, za TMZ je izjavio kako bi volio upoznati svoju novu obitelj, pogotovo kraljicu Elizabetu II., čiji poziv za druženje još nije stigao na njegovu adresu.

BGUK_1228371 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Meghan Markle, Thomas Markle



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 371052221, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

"Ako kraljica ima volje upoznati našeg arogantnog i bezosjećajnog predsjednika, nema izlike zbog koje ne bi upoznala i mene. Nisam ni približno tako loš", izjavio je Thomas Markle.

Kraljica, koja se s Meghan odlično slaže, bi Trumpa trebala primiti u goste kroz nekoliko tjedana, za vrijeme njegovog posjeta Velikoj Britaniji, što je Thomasu očito trn u oku.

73-godišnji Thomas otkrio je i kako još nije upoznao svog zeta princa Harryja uživo, a prije nekoliko dana u intervjuu za 'Good Morning Britain' otkrio je poruku koju je prije vjenčanja poručio izabraniku svoje Meghan.

Profimedia, Ferrari

"Rekao sam mu - ti si džentlmen, obećaj mi da nikad nećeš podići ruku na nju i imat ćeš moje dopuštenje", ovim riječima Thomas je prepričao telefonski razgovor s Harryjem.

Izvori bliski kraljevskoj obitelji za britanske medije otkrili su da Meghan i Harry namjeravaju posjetiti njezinog oca u Meksiku, no zbog brojnih obveza još nisu uspjeli dogovoriti datum.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19: Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex leave Windsor Castle after their wedding to attend an evening reception at Frogmore House, hosted by the Prince of Wales on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Steve Parsons - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Linker
19. travanj 2024 04:01