Živi kako želi

Otkriven posprdan nadimak koji su susjedi dali Meghan Markle - nju to ne dira

Meghan se našla na nišanu zavidnih susjeda jer živi raskošnije nego prije udaje za princa Harryja, ima slavne prijatelje i uživa u životu.

Stil života Meghan Markle, vojvotkinje od Sussexa, ne odobravaju njezini susjedi u Kaliforniji. Nadjenuli su joj posprdan nadimak - princeza od Montecita. Problem su, navodno, njene navike koje je usvojila otkako se prije četiri godine udala za princa Harryja, a prije ih nije imala. Primjerice, smeta ih što sada vodi puno više računa o svojoj privatnosti.

"Ako ide na ručak ili večeru u Beverly Hills ili u Zapadni Hollywood, uvijek će nazvati restoran i zatražiti stol koji je što je moguće više izoliran", otkrio je neimenovani susjed britanskom tjedniku Closer.

image

Meghan Markle

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Prije braka s Harryjem, sviđala su joj se manje poznata mjesta u s dobrom hranom poput kvartovskih sushi barova ili restorana s autentičnom meksičkom kuhinjom u dijelu Los Angelesa gdje je odrasla, no otkako joj je Oprah Winfrey frendica (i susjeda), Meghan bira trendovska okupljališta. Sada odlazi u fine dining restorane "Cecconi‘s", "Sunset Tower", "Sugarfish" ili "Lucky‘s steakhouse" u Montecitu, koje im je, navodno, preporučila Oprah.

"Meghan i Harry veliki su obožavatelji Nobua, a računi im često dosežu i do 5000 dolara, ali vojvotkinja i njezini prijatelji s tim nemaju problem", kaže izvor magazina.

Uz to, Harry je član "Santa Barbara Polo & Racquet Cluba", čija članarina iznosi 14 tisuća dolara mjesečno. Susjedima i to smeta.

image

Meghan Markle

DPPA/DDP USA/PROFIMEDIA

"Meghan provodi prilično vremena u Oprahinoj raskošnoj kući, gdje voli pričati s njezinom najbližom prijateljicom Gayle King, kad navrati. Raspravljaju o svemu, od planova za budućnost do onoga što se događa u Velikoj Britaniji i kako se Harry nosi sa svime. Premda je bila glumica, Meghan ne ide često u kino, ali zato uživa u privatnim projekcijama kod Oprah“, rekao je izvor koji je želio ostati anoniman.

Što reći? Meghan i Harry žive kako žele, standardom koji si mogu priuštiti. Uostalom, napustili su kraljevsku obitelj jer nisu htjeli da im drugi kroje pravila kako će im izgledati svakodnevica, što smiju činiti a što je zabranjeno, kako se odijevati, pričati, klanjati drugim članovima obitelji - u 21.stoljeću. Susjedi u Montecitu neka tračaju, nije ih briga.

Linker
25. travanj 2024 01:38