Profimedia, Planet
RORY I LORELAI

Otkriveni detalji o novim avanturama popularnih Gilmoreica

Ako ste uživali u povratku u Stars Hollow koji nam je Netflix priuštio krajem studenoga prošle godine, u pravo vrijeme za blagdansko uživanje, Lauren Graham ima loše vijesti za vas – to je, ako se nju pita, bilo posljednje putovanje u svijet Gilmoreica.

U nedavnom intervjuu za Deadline glumica Lauren Graham, žena koja je utjelovila Lorelai Gilmore izjavila je kako nije sigurna da je još jedna sezona popularnih Gilmoreica dobra ideja.

Kada bi sve to postojalo u nekakvom vakuumu, igrala bih taj lik do smrti. Ali sada se sve vrti oko toga što možemo učiniti, a da bude zadovoljavajuće i da se isplati nastaviti, te da svi oni koji su toliko vezani za Rory i Lorelai ne budu razočarani.

Graham je dodala da nju i Alexis Bledel, koja je u serijalu glumila njezinu kći Rory, još uvijek nisu kontaktirali za novu sezonu i da je možda tako bolje.

- Ne znam postoji li potreba da snimamo još. Ne bih željela da previše iskoristimo "dobrodošlicu". Vjerojatno postoji način da likovi ostanu živi, ali ne znam je li to najbolje za njih – izjavila je Graham, a njezino mišljenje dijeli i Bledel.

-->

- Zainteresirana sam za dinamičnu priču s kojom se mogu povezati. I ako se to dogodi – vjerojatno bih pristala. Ali to je takva nepoznanica, mislim da nismo očekivali da će se ovo dogoditi – izjavila je glumica i dodala da kada bi Rory rodila u novoj sezoni, to bi bila najbrbljavija scena rađanja ikad. Što se obožavatelja tiče, ta scena sama po sebi bi bila vrijedna cijele nove sezone serijala.

-->

Linker
16. travanj 2024 08:16