REUTERS
SVIMA JE ZAPEO ZA OKO

Ovaj put se nije gledalo u nju - Sofia Vergara pokazala zgodnog sina

Slavna Kolumbijka, koja se proslavila ulogom u serijalu 'Moderna obitelj', zna kako na crvenom tepihu privuči pozornost, ali nakon dodjele Emmyja svi pričaju o njoj ne zahvaljujući glamuroznoj kreaciji, već zbog neodoljivog pratitelja koji je ženama zapeo za oko.

Iako crvenim tepihom većinom prošeće rukom pod ruku sa suprugom Joeom Manganiellom, Sofia Vergara (45) ove je godine na dodjelu nagrada Emmy povela sina Manola. Nije skrivala koliko je ponosna na svojeg 26-godišnjaka kojeg je dobila u braku sa srednjoškolskom ljubavi - prvim suprugom Joeom Gonzalezom. Manolo je osim ljepote, od mame naslijedio i ljubav prema glumi: iza sebe ima nekoliko uloga kao što su one u fimovima "Hot Pursuit" i "White Rabbit", ali mnogima je prvi put zapeo za oko u editorijalu za magazin Paper kojim je lansirao svoju karijeru modela.

REUTERS

Splash News

Glumica je na crvenom tepihu zablistala u bijeloj haljini koja je mnoge podsjetila na vjenčanicu, a ostala je vjerna silueti od koje već godinama ne odustaje: svi već znaju da ne izlazi iz sirena kroja koji joj pristaje kao saliven.

REUTERS

Linker
19. travanj 2024 12:07