Profimedia, Face To Face A
sve joj žene pišu 'hvala'

Ovo je bilo potrebno: Jedna je poznata žena svijetu ipak pokazala kako doista izgleda nakon porođaja

Dvadeset i četiri tisuće žena i muškaraca na ovaj je ili onaj način na Instagramu Amy Schumer ovoj poznatoj glumici, komičarki, i odnedavno majci zahvalilo na brutalnoj iskrenosti. Amrikanka je, naime, objavila nekoliko svojih fotografija koje u svijetu u kojem na društvenim mrežama svi izgledaju besprijekorno izazivaju, malo je reći, konsternaciju. Ali, samo 'na prvu', jer vrlo brzo postaje jasno da se svi roditelji ovoga svijeta velikim dijelom mogu poistovjetiti s ovakvim prizorima jer su dio stvarnog života.

Komičarka Amy Schumer (37) i kuhar Chris Fischer (39) roditelji prvog djeteta postali su istog dana kao i princ Harry i Meghan Markle. I dok kraljevski par istupa s uglađenim fotografijama svoje bebe te je Meghan je pred medije, dva dana nakon porođaja, stala dotjerana, smirena i nasmijana u dvorcu Windsor, Amy pokazuje stvarnu sliku stanja kakvo neminovno zadesi novopečene majke i očeve. Štoviše, ide korak dalje i pomalo zgraža svijet iskrenošću, no dok se njezine fotografije i riječi 'na prvu' možda čine gotovo preiskrene, naposljetku zarade i po dva i pol milijuna lajkova. Svijet je ipak zreo za ogoljelu stvarnost!

Na posljednjoj fotografiji, Amy u jedan u noći sjedi na zahodskoj školjci, namrštena, u širokoj spavaćici. Kosa joj je raščupana, a ona je još i spojena na infuziju. Na nogama ima debele crvene čarape s bijelim protukliznim detaljima. Ispred nje vidi se doula kako drži dijete, a ona u pozadini doista izgleda kao da je nekom izvantjelesnom stanju.

Instagram

I to je ta slika s kakvom se, nema sumnje, može poistovjetiti većina žena (svaka čast onima koje nakon porođaja izgledaju sjajno i onima koje se i tada trude uvijek imati puder i maskaru). Većina žena ipak izgleda poput Amy na ovoj fotografiji i ta stvarna slika ženama zasigurno više pomaže od idiličnih, namještenih poza savršenih i sretnih žena s njihovim preslatkim bebicama u naručju.

Zato i toliko komentara na objave ove novopečene majke. 'Tako to izgleda, da', 'Pokaži svima pravu sliku', 'Hvala što stvari prikazuješ onakvima kakve jesu'... nanizalo se gotovo 25.000 takvih misli u komentarima! Čak je i Orlando Bloom, glumac koji dijete dijeli s bivšom partnericom Mirandom Kerr, ovu njezinu objavu komentirao s emojijem koji gori!

Niti tijekom trudnoće Amy Schumer nije skrivala da ima teške mučnine i da je nekoliko puta završila u bolnici na infuziji. patila je od stanja Hypermesis gravidarum te je morala otkazati turneju koju je već bila započela nadajući se da će moći odraditi sve nastupe. Tada je čak podijelila video kako povraća, a potom se penje na pozornicu.

Linker
19. travanj 2024 00:49