ODNIJELE SU JOJ TORBU

Ovo nije mogla očekivati: Prilikom šetnje sa sinom, Shakiru napale divlje životinje

Popularna pjevačica nakon neugodnog iskustva o svemu je odmah izvijestila pratitelje na Instagramu.

Latino zvijezda Shakira nije mogla ni slutiti što će ju zadesiti prilikom šetnje parkom u Barceloni - napale su ju divlje svinje, piše BBC.

Neugodno iznenađenje prilikom šetnje sa sinom

Nakon što su joj se približile, divlje životinje su joj prema njenim riječima ukrale torbu i pobjegle u šumu, a svemu je svjedočio i njezin osmogodišnji sin Milan Piqué Mebarak s kojim je šetala.

Čitajte i: Shakira sa obitelji slavi unatoč svemu što ju je snašlo: ‘Pokrenuli ste moje korake i osvijetlili mi put‘

Cijelu dramatičnu situaciju popularna pjevačica je prenosila na Instagram profilu putem Storyja gdje je pratiteljima i pokazala rastrganu torbu.

Čitajte i: Pjevačici prijeti zatvor! Shakira optužena zbog utaje poreza od oko 15 milijuna kuna

"Pogledajte što su mi divlje svinje, koje su me napale u parku, napravile od torbe. Odnijele su ju u šumu s mobitelom koji je bio u njoj. Sve su uništile", rekla je Shakira još uvijek pod dojmom nemilog događaja.

Slučaj nije izoliran

"Milane, reci istinu. Reci kako se tvoja majka suprotstavila divljim svinjama", dodala je pjevačica opisujući napad koji u Barceloni ipak nije tolika rijetkost. 2016. godine je španjolska policija, naime, izvijestila kako su primili više od tisuću poziva građana o divljim svinjama koje napadaju pse, blokiraju promet ili istrčavaju pred automobile u gradu.

Linker
19. travanj 2024 15:18