Zlatan Zuhrić Zuhra ponosan je na svog sina Tina...
 facebook
sretno razdoblje

Oženio se Zuhrin 'sin': Fešta je trajala do pet ujutro, a glumac ima još jedan razlog za sreću

Glumac Zlatan Zuhrić- Zuhra i komičar Tin Sedlar objavili su svim obožavateljima njihovog humora da imaju što slaviti. Mlađi član predstave Tin Sedlar uplovio je u bračne vode, a Zuhra kao 'otac' nije mogao biti ponosniji.

"Big News! Sin se oženio. Ne Žarko, nego Tin Sedlar. Žarko još mora učiti", rekao je ponosno glumac Zlatan Zuhrić - Zuhra pozirajući sa 'sinom' iz predstave "Ocat i sin" koji ponosno pokazuje vjenčanu burmu na ruci ispred crkve.

Svojom feštom poprilično je bio zadovoljan i poznati komičar Tin Sedlar koji se pohvalio da je pronašao srodnu dušu. "Bračni par Sedlar. Volim ju jače od svega i ne bih ju dao za ništa na svijetu! Glavni lik mog životnog romana. P.S. ovo je fotka u pet ujutro nakon cijele fešte. Zabavili smo se na najjače, a izgledamo bolje nego na početku", naglasio je u statusu Tin.

facebook
Supružnici su s gostima slavili do zore...

Osim što su sretni u privatnom životu, poznati otac i sin s pozornice imaju još razloga za slavljenje. "Dvostruko slavlje 10.10. na Zagreb (Vidra) - "Ocat i sin" - 100. izvedba!", naglasio je Zuhra i pozvao sve da dođu po ulaznicu jer ih ostalo manje od 20 ulaznica. Zbog epidemioloških mjera koje su na snazi broj ljudi bit će ograničen i smanjen, socijalna distanca osigurana i dezificijens dostupan. Unatoč manjem broju ljudi, vjeruju da će biti odlična atmosfera.

Predstava koja ima svoj sitcom

Poznati glumac i komičar Zlatan Zuhrić Zuhra, i sin, kojeg je utjelovio odlični mladi stand-up komičar Tin Sedlar, tipičan su primjer oca Marka (55) i sina Žarka koji je upravo navršio 18 godina, a predstava je dobila i sitcom.

Stiže novi sitcom 'Otac i sin'

Radnja je sljedeća. Otac, koji je u prošlosti bio trgovački putnik, nije pretjerano sudjelovao u odgoju sina pa se silno čudi njegovim navikama i stilu života. No, vrlo ozbiljno shvaća svoju ulogu samohranog oca koji sina mora podučiti osnovnim životnim stvarima, dok istovremeno vodi bitku i sa samim sobom. Sin pak, kao svaki tipični osamnaestogodišnjak, nezainteresiran je za očeve savjete i bio bi najsretniji da ga pusti na miru. Interesiraju ga samo cure, no na ljubavnom planu mu baš i ne ide onako kako želi.

Otac mu ide na živce jer mu stalno soli pamet savjetima koje on smatra banalnim i nevažnim.

Iako se vrlo često sukobljavaju zbog uzajamnog nerazumijevanja, ustvari se jako vole i zajednički pokušavaju dovesti svoj život u red, svaki na svoj način.

promo
Poznata prestava je dobila i svoj sitcom.

Predstava je u kratkom vremenu postala hit, a dvojica glumaca i u privatnom životu jako se dobro slažu.

Čitajte i:

Zlatan Zuhrić Zuhra: 'Više od epidemije korone bojim se jala, zavisti, zlobe i ljubomore'

Zuhra o sudbinskoj ljubavi: 'Naša romantična priča je čista pozitiva, uživamo u vezi četiri godine'

Zlatan Zuhrić Zuhra: 'U skidanju kilograma ne pomažu mi prevarantske dijete, nego samo jedno'

Linker
29. ožujak 2024 13:06