VELIKODUŠNE ZVIJEZDE

Pala zadnja klapa realityja: Kardashianke potrošile čak 300 tisuća dolara na darove ekipi sa seta

Nakon što su na svojim životima okrenule mlijuna dolara slavne dame iz klana Kardashian-Jenner skupocjenim su se darovima odužile onima koji su ih na tom putu cijelo vrijeme vjerno pratili.

Službeno je završeno snimanje dugogodišnjeg televizijskog serijala o životu obitelji Kardashian-Jenner, potvrdila je objavama na Instagramu najveća zvijezda tog reality showa Kim Kardashian.

"Gotovo je. Ne sa suzama i pićem, doduše. Službeno jecam", napisala je Kim uz fotografije posljednjeg dana snimanja showa koji je kroz 15 godina emitiranja i 20 sezona promijenio način na koji funkcionira moderna televizija.

Kako bi se odužili produkcijskoj i snimateljskoj ekipi, kada je pala zadnja klapa, obitelj Kardashian najprije je održala emotivan govor prepun suza, a potom ih nagradila Rolex satovima. Kako navodi američki tabloid TMZ, obitelj je na 30 satova za članove snimateljske ekipe potrošila nevjerojatnih 300.000 američkih dolara. Ekipa iza kamera showa 'Keeping Up with the Kardashians' rekla je da su toliko dugo ostali uz obitelj jer je s njima bilo iznimno zabavno raditi, a potom su svi nazdravili završetku uspješnog televizijskog projekta.

"Nevjerojatno sam zahvalna svima koji su nas gledali i podržavali. Ovaj show nas je izgradio, učinio osobama kakve jesmo i zauvijek smo mu zahvalne jer je igrao ogromnu ulogu u našim karijerama, promijenio nam je zauvijek živote", rekla je Kim Kardashian još u rujnu prošle godine kada je najavila gašenje showa.

Kim, Kourtney i Khloe, a kasnije Kendall i Kylie Jenner, te njihova majka Kris, pred očima milijunskog auditorija godinama su proživljavale sretne i nesretne ljubavne dane, kamere su zabilježile njihove svađe, vjenčanja, rastave, dječje rođendane pa čak i promjenu spola Brucea Jennera.

Svi njihovi obožavatelji ipak mogu odahnuti jer, čini se, oni bez kamera ne mogu. Američki streaming servis Hulu još je u prosincu 2020. objavio kako su s reality obitelji potpisali unosan milijunski ugovor, te da će od sada stvarati sadržaj za njihov program, a o čemu je riječ, još nije otkriveno.

Linker
25. travanj 2024 05:48