Chicago

Pamela Anderson zablistala u debiju na Broadwayu: Ovacije nakon uloge u kultnom mjuziklu

Kanadska glumica svjetsku slavu stekla je ulogom u spasilačkoj službi, a sada se u pedesetima odvažila na zahtjevnu ulogu u slavnom kazalištu.

U svojim dvadesetima Pamela Anderson stekla je svjetsku slavu ulogom u Baywatchu, odnosno Spasilačkoj službi, a sada u 54. godini imala je svoj glumački debi na Broadwayu. Jedna od najpoznatijih plavuša s ekrana, prihvatila je ulogu Roxie Hart u legendarnom mjuziklu Chicago.

Zvijezda je ovog tjedna imala svoj prvi nastup, a fotografije snimljene nakon izvedbe otkrivaju kakav je kostim imala kao i da je na kraju izvedbe dobila buket crvenih ruža.

image

Pamela Anderson oduševila je svojom ulogom u mjuziklu Chicago.

EVERETT/PROFIMEDIA

Pamela je na pozornici glumila, pjevala i plesala u karakterističnom kostimu za mjuzikl - odjevena u crne mrežaste čarape i kratki kombinezon s retro frizurom - oduševila je gledatelje. Na pozornici joj je aplaudirala i njena kolegica Lana Gordon.

Kako je bilo na predstavi otkrio je jedan gledatelj za People, otkrivši da je "publika poludjela za Anderson" koja je izgledala besprijekorno u ulozi Roxie. Ulogu je prvi put odigrala pokojna glumica Ann Reinking u ponovnom postavljanju mjuzikla na Broadway 1996. "Izgledala je kao da joj je jako divno na kraju predstave", dodao je gledatelj.

Čitajte i: Pamela Anderson uzvraća udarac: Ispričat će svoju stranu priče jer, tvrdi, nije žrtva

Prekretnica u karijeri

Pamela je svoju glumačku karijeru pauzirala, sve dok nije prihvatila ulogu u mjuziklu na slavnom Broadwayu, no njen život poslužio je kao inspiracija novoj seriji Pam & Tommy. U seriji prikazanoj na platformi Hulu prikazan je odnos Pamele i njezinog bivšeg supruga, rokera Tommyja Leeja.

image

Pamela Anderson i Lana Gordon

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Radnja serije uglavnom se bazira oko snimke seksa koja je paru ukradena iz sefa i 1995. te se proširila internetom brzinom munje. Autori serije nisu dobili dopuštenje za snimanje niti od Pamele Anderson niti od Tommyja Leeja, a glumica je nakon njenog prikazivanja najavila dokumentarac o vlastitom životu na kojem radi godinama.

"Moj život. Tisuću nesavršenih trenutaka, milijun pogrešnih percepcija. Nisam žrtva nego borac. I ovdje sam da ispričam svoju istinitu priču", između ostalog napisala je na društvenim mrežama kako bi najavila svoj još uvijek bezimeni dokumentarac koji će se premijerno prikazati na Netflixu.

Linker
20. travanj 2024 04:46