REUTERS
PRVI IZLAZAK

Par koji je sve iznenadio: Milijarder ljubi 16 godina mlađu pjevačicu

U velikom broju parova koji su zajedno stigli na najprestižniji modni događaj u New Yorku istaknuo se jedan koji je mnoge itekako iznenadio: izvršni direktor Tesle i osnivač SpaceX, milijarder Elon Musk prošetao je crvenim tepihom Met Gale s kanadskom pjevačicom Grimes.

Za prvi javni izlazak odabrali su modni Oscar, odnosno prestižno događanje u muzeju Metropolitan s ovogodišnjom provokativnom temom "Nebeska tijela: Moda i katolička imaginacija". Elon Musk (46) i Claire Elise Boucher (30), poznata pod umjetničkim imenom Grimes na crvenom su se tepihu pojavili u kontrastnim modnim kombinacijama, a svoj odnos nisu željeli komentirati. Izvor blizak milijarderu i pjevačici otkrio je kako je par već neko vrijeme zajedno, ali su vezu željeli sakriti od javnosti. Još je krajem ožujka Musk objavio njezin novi spot i izjavio kako je to nešto najbolje što je vidio pa se pretpostavlja kako je par zajedno od početka godine.

NEW YORK, NY - MAY 07:  Elon Musk and Grimes attend the Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala at The Metropolitan Museum of Art on May 7, 2018 in New York City.  (Photo by Neilson Barnard/Getty Images)
Getty Images
Elon Musk i Grimes

Ovo je prva veza za Elona Muska nakon što je prošlog ljeta prekinuo romansu s glumicom Amber Heard, a uspješni poduzetnik iza sebe ima tri braka te šestero djece.

- Nikada neću biti sretan sam. Odlazak u prazan krevet me ubija. Nije da ne znam kakav je to osjećaj kad si sam u praznoj kući: bez ikog uz sebe, na jastuku. Kako da budeš sretan u takvoj situaciji – izjavio je Elon Musk prošle godine, a čini se kako je našao nekoga tko će mu glazbom ispuniti prazninu kuće.

Linker
16. travanj 2024 07:50