REUTERS
PRVA ULOGA

Paris Jackson niže uspjehe: Kći Michaela Jacksona glumit će uz Charlize Theron

Kći preminulog kralja popa Michaela Jacksona sigurnim koracima korača prema zvijezdama: nakon što je potpisala ugovor s jednom od najpoznatijih modeling agencija IMG Models, Paris Jackson spremna se upustiti u glumačke vode.

Tinejdžerica će svoj glumački debi ostvariti u novom filmu kuće Amazon Studio, koji će režirati Nash Edgerton, a u kojem će Jackson utjeloviti 20-godišnju Nelly. Crna komedija pričat će priču o američkom poduzetniku koji postane kriminalac. Svoju prvu ulogu 19-godišnja glumica će odigrati uz bok holivudskih glumica Amande Seyfried i Charlize Theron.

Ovu godinu započela je redovitim povjavljivanjima na različitim eventima, a nakon što je krasila naslovnice magazina Rolling Stone i Harper's Bazaar te sklopila ugovor s agencijom IMG Models bilo je jasno da se radi o budućoj "it" djevojci iza koje stoji cijeli tim. Paris Jackson je svoje uspjehe nastavila nizati krenuvši prema ostvarenju glumačke karijere, a da su joj se želje ostvarile i trud isplatio dokaz je i to što je prisustvovala ovogodišnjoj Met Gali, na koju mogu doći samo odabrani.

Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala - Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between - Arrivals - New York City, U.S. - 01/05/17 -  Paris Jackson and guest. REUTERS/Lucas Jackson
REUTERS
Paris Jackson na Met Gali

Linker
20. travanj 2024 11:51