‘sveto trojstvo‘

Paris o fotografiji koja je obilježila dvijetisućite: ‘Britney, Lindsay i ja te smo noći bile u velikoj drami"

Fotografija koje se fanovi ovih poznatih partijanerica često prisjećaju, a koja prikazuje "veliko prijateljstvo" između it-cura Paris Hilton, Britney Spears i Lindsay Lohan, zapravo krije drugačiju priču, otkrila je nasljednica carstva Hilton u svom podcastu.

Uz UGG čizme, minice na falde, proizvode za samotamnjenje s narančastim efektom, lepršave haljine koje se nose na traperice i reality emisije, pop kulturu obilježila je i jedna paparazzo fotografija, među fanovima poznata pod nazivom "Sveto trojstvo".

Na toj fotografiji najveće celebrity partijanerice tog doba, Paris Hilton, Britney Spears i Lindsay Lohan automobilom kreću u obilazak klubova.

Fanovi su godinama smatrali kako ova fotografija predstavlja ludu noć velikih prijateljica, no Paris je na svom podcastu "This Is Paris" napokon odlučila otkriti istinu.

Naime, u vrijeme kad je nastala ova fotografija, Paris i Britney već su bile u velikoj svađi sa zvijezdom filma "Mean Girls", Lindsay Lohan.

image
Paris i Lindsay poznaju se od 15. godine života
-/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Rekla je i napravila neke neoprostive stvari koje su me jako povrijedile i koje su uzrokovale puno drame. Tako da tada više nismo bile prijateljice", otkrila je ovaj tjedan Paris u podcastu.

Ispričala je kako su zapravo Britney i ona krenule u provod, a zatim su vidjeli kako prema njima korača Lindsay. Jedan od fotografa koji su se natisnuli oko automobila upitao je Paris je li istina da je udarila Lindsay, na što je Lindsay odgovorila da Paris to nikad ne bi učinila.

image
Britney Spears i Paris Hiltin već su bile u velikoj svađi s Lindsay, kad im je odjednom uskočila u automobil
FAME PICTURES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Prije nego što sam se snašla, vidjela sam kako se Lindsay penje u moj automobil. Nismo se slagale, no odlučila sam biti ljubazna. Bilo bi teško izaći iz automobila zbog svih fotografa", objasnila je Paris.

image
U vrijeme svađe s Lindsay, Paris je bila s Nickom Carterom
LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK
Linker
23. rujan 2022 07:16