ADW / Goff Photos / Profimedia
Tuga obožavatelja

Pedofilski skandal i neprikosnoveni Megxit! Ukida se jedna od najboljih serija u povijesti Velike Britanije

Serija 'The Crown' završava se, peta sezona ujedno je i posljednja koja se prikazuje. Vijest je potvrđena, gledatelji diljem svijeta zavili su se u 'televizijsko crnilo'.

Serija 'The Crown' završava se, peta sezona ujedno je i posljednja koja se prikazuje. Vijest je potvrđena, gledatelji diljem svijeta zavili su se u 'televizijsko crnilo'.

Potvrđeno je, hit serija 'The Crown' prestaje sa snimanjem i završava se na petoj sezoni. Potvrdili su to kreatori serije od kojih se očekivalo barem šest sezona ovog izvanrednog uratka. Gledatelji su očekivali više, seriju je gledalo više od 70 milijuna obožavatelja diljem svijeta, no onda je Peter Morgan sve razočarao. Posljednja sezona pokrivat će događaje sve do 2003. godine te će se tako izbjeći nezgodna ekranizacija pedofilskog skandala princa Andrewa i Megxit.

Morgan je objasnio da je i sam razmišljao o šest sezona serije, no danas vidi da je savršeno vrijeme da se prestane. Peta sezona prema njegovom mišljenju treba biti posljednja jer zaokružuje priču do kraja.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19:
Getty Images for Turner
The Crown

Britanska kraljevska obitelj bit će oduševljena time jer im posljednjih godina nije lako. Skandali se nižu, kraljica sve teže drži konce nad svim članovima obitelji pa ne treba previše razmišljati o reakciji obitelji. Netflix je s njima već imao problema, naime, u četvrtoj sezoni prikazala se i preljubnička afera princa Charlesa i njegove današnje supruge Camille, a kraljevskoj obitelji to nije nimalo dobro sjelo.

Serija 'The Crown' postala je svjetski hit čim se počela prikazivati 2016. godine, prikazala je turbulentnu vladavinu kraljice Elizabete II i potpuno zaludjela gledatelje.

NORTH HOLLYWOOD, CA - APRIL 27:  (L-R) Krista Smith, Peter Morgan, Claire Foy, Vanessa Kirby and Jane Petrie speak onstage during the For Your Consideration event for Netflix's
Getty Images
The Crown

Linker
19. svibanj 2024 11:11