Emotivno zbogom

Pete Davidson oprostio se od showa s kojim se proslavio: ‘Sretan sam, ali i jako tužan‘

Američki komičar i dečko Kim Kardashian u Saturday night live došao je prije osam sezona, kao gotovo nepoznat klinac s aknama na licu, a emisiju napušta kao zvijezda pred kojom je holivudska karijera.

Ništa ne traje zauvijek, pa tako ni angažman Petea Davidsona u kultnoj NBS-jevoj humorističnoj emisiji "Saturday Night Live". Posljednji put nastupio je u jučer, u finalu 47. sezone showa, a od gledatelja se oprostio riječima da je u isti mah i sretan i tužan. Bio je dio standardne komičarke postave dugih osam sezona.

Kreativnom timu SNL-a pridružio se, kaže, kao klinac s aknama na licu a napušta ga kao odrasla osoba s tetovažama, svjesna da je došlo vrijeme za nove poslovne pothvate, piše Us Weekly.

Emotivnu poruku kojom je potvrdio da su nagađanja o njegovom odlasku iz emisije točna (počela su još prije godinu dana), snimio je 21. svibnja, nekoliko sati prije nastupa u posljednjoj epizodi.

"Kad sam počinjao, nisam imao pojma što radim. Nisam bio izvođač u pravom smislu riječi već samo stand-up komičar. Znao sam da nikada ne mogu držati korak s kreativcima u timu, pitao sam se čime uopće mogu doprinijeti? Tako mi je drago što donekle uspio u ostaviti trag, sazrijevao sam pred gledateljima iz sezone u sezonu. Bili smo zajedno kroz dobra i loša, najsretnija i najmračnija vremena, ova emisija je bila moj dom. Sretan sam, ali i jako tužan", rekao je.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson na ovogodišnjoj Met Gali.

DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Otvara se pred javnošću: Stiže serija o Peteu Davidsonu u kojoj će zaigrati i legendarna glumica

Na činjenicu da je na pozornici svog "doma" prošle jeseni upoznao trinaest godina stariju Kim Kardashian, nije se osvrnuo. Toliko je detalja poznato o njima (zahvaljujući Kim i njezinom bivšem suprugu Kanyeu Westu), da nije osjetio potrebu isticati vezu.

Žena njegovog života nalazi se u Italiji, na trećem vjenčanju svoje sestre Kourtney Kardashian i Travisa Barkera: pretpostavlja se da je i on dobio pozivnicu, no zahvalio se mladencima zbog posljednjeg nastupa u legendarnoj emisiji. Kako god bilo, ne boji se za budućnost: poslije uspjeha filma "King of Staten Island" u kojem tumači glavnu ulogu i čiji je koscenarist, zacijelo će nastaviti graditi holivudsku karijeru.

Linker
20. travanj 2024 11:50