Gwen Stefani looks exhausted, wearing black glasses as she arrives at church with sons Apollo and Kingston amid her growing romance with country music star and fellow The Voice coach Blake Shelton. Gwen wears high-heeled studded black and red booties, and skin tight capri blue jeans, and Kingston looks grown-up in a denim button shirt, black jeans and comfy brown boots. Sunday, December 6, 2015. X17online.com
 / Adriano/X17online.com
Dublji smisao

Pjevačica nakon razvoda: 'Sada mi je jasno zašto sam morala doživjeti toliku bol'

Tko se duboko zapita, malo po malo počinje shvaćati zašto su mu se neke stvari dogodile u životu. Baš je tako i slavna pjevačica, dugo nakon razvoda, priznala da joj je jasno koja je bila svrha njezine boli.

Tko se duboko zapita, malo po malo počinje shvaćati zašto su mu se neke stvari dogodile u životu. Baš je tako i slavna pjevačica, dugo nakon razvoda, priznala da joj je jasno koja je bila svrha njezine boli.

Kada je Gwen Stefani 2015. prvi put dala naslutiti da se razvodi, svijet je ostao zapanjen jer se činilo da ona i glazbenik Gavin Rossdale sa svojom djecom žive bajku. Bilo ih je posvuda, uvijek nasmijani, svi onako neozbiljni i nestašni u zajedničkim šetnjama, izletima. Puklo je zbog dadilje s kojom je Gavin dijelio postelju predugo se zavaravajući da mu supruga nikad neće saznati...

No, sve je to svijetu već poznato. U najnovijem je intervjuu, za Marie Claire čiju naslovnicu upravo krasi, Gwen ispričala da je tek godinu, dvije nakon raspada braka shvatila da je ta njezina bol imala dublji smisao. 'Ono što sam naučila od svog slomljenog srca jest, kao prvo, da se to moralo dogoditi. Moja je svrha bila pisati i govoriti o tome, sa svijetom dijeliti svoju priču. Prije svakog showa, svakog svog nastupa, srela sam najmanje 50 do 100 ljudi koji bi mi rekli da su pratili moju istinu i moju priču, da je mnogima pomogla. Osjećam se vrlo sretno i počašćeno znajući to'.

Ova 48-godišnja pjevačica ljubav je pronašla u pjevaču Blakeu Sheltonu koji se također razveo 2015., od kantautorice Mirande Lambert. Progovorila je u intervjuu i o njihovim čestim odlascima na njegov ranč u Oklahomi, gdje uživaju u čarima prirode. 'Živimo kao u plemenu, ja imam troje djece, Blakeova sestra također dolazi s djecom, pa kuhamo, radimo po vani, uprljamo se, sve je tako stvarno... prije nije bilo tako'.

Najavila je i da je sada, kad je prebrodila najteže životno razdoblje, spremna za nove izazove, bez straha koji ju je dosad sputavao. 'Htjela bih pisati glazbu, vratilo mi se samopouzdanje, znam da imam što za ponuditi. To mi je prije bilo stresno, toliko je sumnje živjelo u meni, a sada si samo kažem: 'Pa dobro, samo idi, piši i napiši pjesmu', rekla je Gwen.

Instagram

Linker
27. travanj 2024 20:29