SplashNews.com
Kraj ljubavi

Pjevačica otkrila da je prekinula vezu: 'Hvala, ne trebam pomoć oko pronalaska novog dečka'

Pjevačica porijeklom s Kosova, koja je stekla svjetsku slavu, posljednjih je godinu dana bila u ozbiljnoj vezi, no u popularnom britanskom showu voditelju Jonathanu Rossu otkrila je da je opet sama i da traži novu ljubav.

Pjevačica porijeklom s Kosova, koja je stekla svjetsku slavu, posljednjih je godinu dana bila u ozbiljnoj vezi, no u popularnom britanskom showu voditelju Jonathanu Rossu otkrila je da je opet sama i da traži novu ljubav.

'Hvala na pitanju, ne trebam nikakvu pomoć oko pronalaska nove ljubavi, mislim da sam dobro... ish. Crvenim se', riječi su kojima je solo status voditelju Jonathanu Rossu javno potvrdila 27-godišnja pjevačica Rita Ora, inače i kantautorica i glumica rođena u Prištini. Ova ljepotica i velika zaljubljenica u modu, koja je zavidnu karijeru sagradila u Londonu, opisala je zatim i kakvog si frajera priželjkuje nakon prekida s glazbenikom Andrewom Wattom.

'U redu, jako mi je važna osobnost. Izgled mi je važan, ali ne baš toliko, više sam onako za 'cijeli paket', rekla je.

Priznala je i da u vezi zna planuti te da je njezina pjesma 'Let you love me' zapravo pjesma u koju je utkala svoja ljubavna iskustva. 'Uvijek sam si otežavala stvari i zato je to pjesma mojih frustracija i odrastanja u ljubavnom životu. Njome kao da kažem 'Mogla bih te jednom za promjenu pustiti da me voliš'. Naime, sve dovodim u pitanje, u sve sumnjam i za sve okrivljavam. Ja sam Albanka i doista sam temperamentna i sve što radim mora imati neki razlog. Ne vjerujem na prvu, više sam poput 'Što si radio sinoć? Zašto me nisi pozvao?', iskrena je.

Priznala je i da sve mora dijeliti s partnerom. 'Doista volim sve u životu proživjeti s tom osobom'. Na kraju je priznala i da se od svih muškaraca u životu najbolje provodila s bivšim dečkom, DJ-em Calvinom Harrisom s kojim je bila 2014. godine.

60th Annual Grammy Awards  Arrivals  New York, U.S., 28/01/2018  Singer Rita Ora. REUTERS/Andrew Kelly - HP1EE1T001B15
REUTERS

Rita Ora out and about in bright orange jacket in New York
<P>
Pictured: Rita Ora
<B>Ref: SPL1634310  071217  </B><BR/>
Picture by: Jackson Lee / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Jackson Lee / Splash News

Linker
27. travanj 2024 15:34