Janelle Monae
 Instagram / ddp USA / Profimedia
Oporavak još nije završio

Pjevačica si je mjesecima nesvjesno narušavala zdravlje, teško trovanje dogodilo joj se zbog opasnog tipa prehrane

Janelle Monae otrovala se živom nakon što je dugo prakticirala načela peskatarske prehrane. Bazirala se na ribu i morske plodove te kao posljedicu konzumirala previše žive.

Janelle Monae otrovala se živom nakon što je dugo prakticirala načela peskatarske prehrane. Bazirala se na ribu i morske plodove te kao posljedicu konzumirala previše žive.

Glazbenica Janelle Monáe oporavlja se nakon teškog trovanja živom. Pjevačica je vijesti otkrila u intervjuu za 'The Cut', otkrivši da je osvijestila svoju smrtnost. Dodala je da se razboljela nakon što je dugo prakticirala načela peskatarske prehrane. Budući da se ta prehrana bazira na ribi i ribljim prerađevinama, a one su često prepune žive, Janelle je doživjela spomenuto trovanje.

Previše žive u organizmu može dovesti do oštećenja u živčanom sustavu. Monáe je dodala da je na putu prema oporavku jer želi dovesti svoje tijelo u top formu kako bi se mogla ostvariti kao majka i započeti obitelj. Karijera joj je trenutno u punom zamahu, no Monáe je još 2018. godine pričala da želi zasnovati obitelj i da joj je najveći strah da neće moći imati djecu onda kada to bude htjela.

ATLANTA, GEORGIA - DECEMBER 05: Janelle Monae poses for a photo as Belvedere Vodka and Janelle Monae present
Getty Images for Belvedere Vodka
Janelle Monae

'Želim imati djecu, ne želim propustiti to vrijeme jer sam bila fokusirana na karijeru ili nisam planirala kako treba', rekla je Monáe svojedobno u intervjuu. Monáe je u vezi s glumicom Tessom Thompson, o svojoj biseksualnosti govorila je otvoreno u intervjuu za Rolling Stone 2018. godine. Rekla je tada da je shvatila da je panseksualna i dodala da stalno uči nove stvari o sebi i svijetu oko sebe.

PASADENA, CALIFORNIA - JANUARY 14: Janelle Monae of Amazon Prime's 'Homecoming' speaks onstage during the 2020 Winter TCA Tour Day 8 at The Langham Huntington, Pasadena on January 14, 2020 in Pasadena, California. (Photo by Amy Sussman/Getty Images)
Getty Images
Janelle Monae

Linker
27. travanj 2024 06:50