NO BYLINE/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Zaljubljeni do ušiju

Plesačica i bivši muž Megan Fox dirljivom fotkom obilježili skorašnje rođenje sinčića

Romantični par odbrojava dane do dolaska svog sinčića koji na svijet stiže u srpnju.

Romantični par odbrojava dane do dolaska svog sinčića koji na svijet stiže u srpnju.

36-godišnja profesionalna plesačica i natjecateljica Ples sa zvijezdama Sharna Burgess, koja očekuje svoju prvu bebu s dečkom Brianom Austinom Greenom sa svojim je pratiteljima podijelila fotografije s nedavnog trudničkog snimanja. Proslavili su 35 tjedana trudnoće.

Na jednoj fotografiji Sharna nosi satensku haljinu, koja struji u zraku dok ona pokušava stajati na jednoj nozi. Snimku je podijelila na Instagramu te obznanila kako će ovog ljeta postati mama.

"35 tjedana", napisala je ispod objave.

"Jedva čekam da te upoznam i poljubim tvoje malo lice. Jedva čekam da osjetim kako se tvoja malena ručica omota oko mog prsta. Jedva čekam vidjeti kako te tvoj tata drži po prvi put. Ne mogu dočekati da osjetim kako mi se srce otvara i znam da više nikad neću biti ista", dodala je Sharna.

"Jedva čekam da vas gledam kako spavate zajedno i da vam se divim. Jedva čekam da vidim taj prvi osmijeh i prvi hihot koji čujem. Jedva čekam da upoznaš svoju obitelj, tvoja braća su tako uzbuđena. Jedva čekam da ti kažem koliko te volimo", nastavila je plesačica.

"Jedva čekam da ti budem majka. Zauvijek", završila je.

Sharna je podijelila i još jednu snimku s trudničkog snimanja dok je nosila traperice i sportski grudnjak. Cijelo vrijeme se držala za ruke s Greenom, koji je stajao bez majice iza nje i ljubio je u čelo.

"Ljubav. Na sve načine, svakim danom, zauvijek. Opsjednuta sam ovom fotografijom, čovjekom na njoj i životom koji raste u meni", napisala je objavu prije nego što je pohvalila svoju fotografkinju Monu Marandy.

Linker
18. svibanj 2024 20:47