Profimedia, Abaca
TRAŽE BOLJE UVJETE

Pobuna na setu zbog strašne nesreće: Holivudski glumac nakon 16 sati rada zaspao za volanom

Zvijezda hit serijala, čija druga sezona stiže idućeg mjeseca, prošlog je tjedna imao prometnu nesreću nakon napornog dana na setu u Vancouveru, a čista je sreća što s njim u automobilu nije bio njegov prijatelj i kolega kojeg znamo još kao slatkog dječaka iz 'Prijatelja'.

K.J.Apa, koji u serijalu "Riverdale" igra ulogu Archieja, jednog od glavnih likova, prošlog je četvrtka nakon povratka sa seta zaspao za volanom. Zbog svega su se njegovi kolege odlučili organizirati i prosvjedovati protiv iscrpljujućeg snimanja hit serije koje potraje gotovo cijeli dan. Naime, prava je sreća što je 20-godišnji glumac iz automobila izašao samo s lakšim ozljedama. Nakon 16 sati snimanja, oko ponoći, krenuo je kući te se zabio u rasvjetni stup. Cijeli suvozački dio je potpuno smrskan, a automobil nije u voznom stanju.

PASADENA, CA - JANUARY 08: Actor K. J. Apa of the
Getty Images
K. J. Apa

- Ta djeca rade od jutra do dugo u noć. Netko će poginuti – izjavio je izvor blizak produkciji, a nemili događaj natjerao je kolege K.J. Ape, među kojima je i njegov blizak prijatelj Cole Sprouse, da od producenata zahtijevaju sigurnije uvjete rada. Cijela situacija dodatno je uznemirila glumačku ekipu jer je te noći, na suvozačkog mjestu trebao biti Cole, ali je on u zadnji tren promjenio planove. Ipak, producenti tvrde da je K.J. sam odlučio da mu ne treba prijevoz jer je dovoljno odmoran da vozi, iako mu je on uvijek na raspolaganju, kao i smještaj u hotelskoj sobi.

AUSTIN, TX - MARCH 11:  Actor Cole Sprouse attends BuzzFeed and The CW's Riverdale Presents Pep & Rally  on March 11, 2017 in Austin, Texas.  (Photo by Robin Marchant/Getty Images for BuzzFeed)
Getty Images for BuzzFeed
Cole Sprouse

Linker
17. travanj 2024 16:43