OPUŠTENO IZDANJE

Podijelila spektakularnu snimku: Ivana Paradžiković u sjajnom badiću uživa na Dugom otoku

Nakon vikenda u Zagrebu voditeljica se, ako je suditi prema njezinom Instagramu, uputila na Dugi otok. Uživala je na svjetioniku Punta Bjanka, prepoznatljivoj destinaciji na otoku.

Nakon burne godine i poslovnih zaokreta, popularna voditeljica i novinarka Ivana Paradžiković dokazala je kako zaista zna uživati. Na svome Instagram profilu podijelila je video gdje na svjetioniku Veli rat pozira u jednodijelnom crnom badiću. Njezino ljetno izdanje u komentarima pohvalili su, između ostalih, i Matija Vuica te Damir Smrtić. “Jao, divno”, napisala je dizajnerica.

Ivana se očigledno odmara na Dugom otoku, a da joj produženi odmor ovoga ljeta odgovara, dokazuje svojim odličnim raspoloženjem. Za vikend je bila na premijeri filma “Ljubav oko svijeta” Davora i Anđele Rostuhar u zagrebačkom kinu Studentskog centra. Širokog osmijeha i u ležernoj kombinaciji, pozirala je našim fotoreporterima.

Čitajte i: Što to nosi Ivana Paradžiković? Nikada ne bismo rekli da ćemo poznatu novinarku vidjeti u 'kućnom' izdanju u javnosti

Obukla je crnu majicu bez rukava, opuštene cargo hlače i japanke, a u rukama je nosila narančastu zaštitnu masku. Poslovno smo je početkom lipnja imali prilike vidjeti na panelu zagrebačkog sveučilišta Vern gdje je moderirala raspravu o budućnosti turizma u Hrvatskoj. No i dalje nije poznato u kojem ćemo je sljedećem angažmanu gledati.

image
RANKO SUVAR/CROPIX

Podsjetimo, novinarka je nedavno nakon 15 godina raskinula ugovor s Novom TV, gdje je izgradila svoju novinarsku karijeru, kao i imidž redakcije Provjereno.

"Došlo je vrijeme za promjene i moje nove profesionalne izazove. Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali”, rekla je Ivana nakon napuštanja ekrana.

Linker
24. travanj 2024 22:33