Lijep kraj godine

Pohvalila se blještavim prstenom: Nakon niza tragedija, ima veliki razlog za sreću

Proteklih nekoliko godina je za slavnu pjevačicu bilo iznimno teško, no ova joj je donijela poveći uspjeh u karijeri te - zaruke.

Pjevačica Ariana Grande je još jedna u nizu koja će kraj 2020. zaključiti s lijepim vijestima. Naime, cijela ova godina, iako vrlo turbulentna i čudna, za Arianu je bila prilično uspješna s obzirom na izdavanje novog albuma Positions i najavom dokumentarca na Netflixu, a sada se odlučila na još jedan novi korak.

Obožavateljima na Instagramu je otkrila da se zaručila za dečka, agenta nekretninama Daltona Gomeza pokazavši im da joj na ruci bliješti veliki zaručnički prsten s ovalnim dijamantom i malim biserom pored njega.

"Zauvijek i još malo", kriptično je napisala Ariana ispod niza fotografija na kojoj pozira s prstenom i sa svojim izabranikom. Ispod objave zaredala se hrpa komentara oduševljenih fanova među kojima je bila i manekenka Hailey Bieber, supruga pjevača Justina Biebera i reality zvijezda Kim Kardashian koje su joj poručile da su jako sretne zbog njih.

O vezi Ariane i Daltona prvi puta se šuškalo početkom godine, ali svoju ljubav su iznijeli u javnost i to putem Instagrama tek u svibnju.

Nakon toga par je svoj odnos držao podalje od očiju javnosti navodno zbog toga što se Ariana u prošlosti prilično "opekla" kada je riječ o romantičnim odnosima, uključujući i neuspjele zaruke s komičarem Peteom Davidsonom.

Sreća je Ariani zakucala na vrata nakon tragedije prije sada već četiri godine kad je bespomoćno gledala kako 22 ljudi umire uslijed terorističkog napada bombom koji se dogodio u engleskom gradu Manchesteru tijekom njezinog koncerta. A 2018. preminuo je njezin bivši dečko Mac Miller pod sumnjom da se predozirao.

Zbog toga je pjevačica bila potpuno shrvana i izrazila želju za "samo jednim sretnim danom". Na Twitteru je još napisala: "Mogu li, lijepo molim, imati samo jedan okej dan. Samo jedan. Molim... Tako sam umorna. Molim samo da se probudim kad bih trebala pjevati ili... bilo što. Mir". Čini se da joj ne predstoji samo jedan, već mnogi sretni dani!

Linker
25. travanj 2024 10:09