Ljubav cvjeta

Poljupci i zagrljaji padaju na sve strane: Filip Hrgović svojoj Marineli posvetio najljepše riječi

Slavi boksač i njegova supruga zaljubljeni su kao i prvog dana, a to se posebice vidi na fotografijama koje je Hrgović podijelio za njihovu drugu godišnjicu veze.

Već je dvije godine prošlo otkako se naš proslavljeni boksač Filip Hrgović vjenčao s odbojkašicom i diplomiranom ekonomisticom Marinelom Čajom. Iako na društvneim mrežama baš ne dijeli previše privatnih trenutaka, boksač nikada ne propušta i tamo svojoj voljenoj iskazati naklonost.

Nakon što joj je u studenom priredio divno slavlje za njezin rođendan, Hrgović je sada podijelio tri fotografije iz Miamija, gdje trenira za nadolazeće borbe, na kojima se slavni par grli i ljubi.

Čitajte i: Filip Hrgović iznenadio suprugu za rođendan fantastičnim poklonom: ‘Moja žena, moja stijena‘

"Vrijeme s tobom leti brzo, draga ženice. Sretna ti godišnjica", napisao je Hrgović ispod romantičnih fotografija.

Inače, Marinela i Filip poznaju se od djetinjstva jer su oboje odrasli u Sesvetama i to u istom kvartu. Tamo su se i zaljubili - prvo su se počeli dopisivati, a onda i nalaziti te su se nakon šest godina veze zaručili početkom 2019.

image
Filip i Marinela vjenčali su se 1. lipnja 2019.
GORAN MEHKEK/CROPIX

Šest mjeseci nakon, razmijenili su bračne zavjete u župnoj crkvi Svih Svetih u Sesvetama, a o Marinelinoj raskošnoj vjenčanici dugo vremena se pričalo. Mladenka je zablistala u dugoj vjenčanici s čipkom i velom, a u rukama je imala veliki buket bijelih ruža.

Filipu je kum na vjenčanju dugogodišnji prijatelj i tajnik Bruno Malić, a Marineli kuma prijateljica iz djetinjstva Antonija Tokić.

Čitajte i: Svadba u Sesvetama: Filip Hrgović oženio svoju Marinelu koja nosi vjenčanicu od koje zastaje dah

Na izlasku iz crkve pustili su dvije bijele golubice koje su simbolizirale njihovu ljubav, a slavlje se nastavilo na ekskluzivnom imanju Luna u Kupinečkom Kraljevcu.

image
Marinela je Filipu najveći oslonac u životu, a i on njoj.
GORAN MEHKEK/CROPIX

Hrgović je uvijek isticao da mu je Marinela najveći oslonac u životu.

"Kada je on u Zagrebu, mi smo gotovo svakodnevno zajedno, nerijetko i trčimo zajedno, a ja znam doći i na njegov trening. Prije nego što smo se dobro upoznali, bojala sam se da je Filip sirov, no on je zapravo jako dobra duša, a najljepše mi je kod njega što misli na druge prije nego na sebe. Pažljiv je i zanimljiv pa mi je s njim uvijek lijepo", rekla je jednom prilikom Marinela koja je Filipa osvojila stavom, karakterom i ljepotom.

Linker
20. travanj 2024 05:12