MATT BARON/SHUTTERSTOCK
Nije joj mogao odoljeti

Poljupci Kaie Gerber i mladog glumca u sjenu bacili premijeru jednog od najiščekivanijih filmova godine

Iščekivani film o kralju rock and rolla konačno je doživio svoju premijeru, no svi govore o zaljubljenosti glavnog glumca i njegove djevojke.

Iščekivani film o kralju rock and rolla konačno je doživio svoju premijeru, no svi govore o zaljubljenosti glavnog glumca i njegove djevojke.

Jedna od najiščekivanijih premijera u Cannesu prošla je u duhu dobrog stila i - romantike. Naime, uoči prvog prikazivanja filma o Elvisu u kojem glazbenu zvijezdu utjelovljuje američki glumac Austin Butler, zvijezde su očarale raskošnim modnim kombinacijama, a mnoge su najviše uzbudili trenuci izmjenjivanja nježnosti glavnog glumca i njegove djevojke, Kaie Gerber.

Dvadesetogodišnja Kaia je blistala u crvenoj kreaciji tankih naramenica, a mnoge je oduševila njezina jednostavnost.

image

Kaya je blistala u jednostavnoj crvenoj kreaciji.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

image

Par nije sakrivao zaljubljenost.

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

Manekenka je čak i minimalističkim make-upom i messy punđom uspjela zaintrigirati sve prisutne, pa tako i svog dečka koji joj nije mogao odoljeti.

Austin je također blistao u crnom smokingu, a kombinaciju je otvorio plavim cvjetnim detaljem na sakou. Ipak, ključni je trenutak večeri bio kada su se zaljubljene zvijezde poljubile, što je izazvalo ovacije svih prisutnih.

Čitajte i: Uskoro stiže glazbena poslastica! Mlada zvijezda bit će kralj rock ‘n‘ rolla Elvis Presley

image

Austin i Tom Hanks najveće su zvijezde filma.

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Podsjećamo, Kaia i deset godina stariji Austin u vezi su od prosinca 2021. godine, a od tada su nerazdvojni. Svoju su vezu započeli samo mjesec dana nakon što je Kaya prekinula jednogodišnju vezu sa zvijezdom Euforije, Jacobom Elordijem, a ovo je ujedno prva romansa nakon Austinova prekida osmogodišnje veze s Vanessom Hudgens.

image

Zvijezde su u vezi od prosinca 2021. godine.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Iako je film o Elvisu trebao biti u centru pažnje ove raskošne večeri u Cannesu, čini se kako su to ipak bili Kaia i Austin. Ipak, publika s nestrpljenjem iščekuje najnovije ostvarenje Australca Baza Luhrmanna koji se nada da će ovaj film biti podjednaka uspješnica kao što mu je to uspjelo s filmom Mouline Rouge prije 20 godina.

Film prikazuje život i karijeru Elvisa od njegovih ranih dana, kada je odrastao u Mississippiju, do njegovog uspona i stjecanja statusa ikone rock and rolla, a dotiče se i njegova kompleksnog odnosa s menadžerom kojega tumači Tom Hanks.

Linker
27. travanj 2024 00:24