kako brzo raste!

Ponos djeda Miše: Ivana Kovač pokazala kćerkicu koja joj sve više sliči

Pjevačica Ivana Kovač na društvenim se mrežama pohvalila preslatkom kćerkicom Elenom koja raste baš 'kao gljiva poslije kiše'.

Ivana Kovač objavila je fotografiju svoje kćerkice jedinice Elene, a jedan od prvih komentara je glasio: 'Ista ti!'. Pjevačica je svoju kćerkicu na svijet donijela 6. kolovoza prošle godine. Malena će tako uskoro napuniti devet mjeseci života i mama je ne skriva - tu i tamo pokaže je svima na društvenim mrežama. Posljednja je fotografija rastopila srca mnogih njezinih prijatelja i obožavatelja. Na njoj pozira s kćeri u naručju, a malena je neodoljiva u hlačicama za bebe, majici na točkice i s prekrasnom mašnicom u kosi.

Dijete pjevačica odgaja u sretnoj vezi s partnerom Elvirom Hasanhodžićem i par ne krije koliko im je radosti donijela djevojčica.

'Majčinstvo je najljepši osjećaj. Kad dođe beba, sve to nekako krene samo od sebe. Ljubav prema djetetu daje snagu zahvaljujući kojoj sve izdržiš bez pogovora i s dobrom voljom', rekla nam je Ivana nedugo nakon porođaja te dodala da djed Mišo 'non-stop zove, sve želi znati, do najmanje sitnice, je li jela, kad je jela, je li spavala...'.

´*•.¸(♥)¸.•*´ ♥ ɔıdıɹıdı ♥

A post shared by ׁ ׁ I͞v͞a͞n͞a͞ K͞o͞v͞a͞č ® (@ivanakovacofficial) on

Linker
20. travanj 2024 00:08