Marko Miscevic/Cropix
VELIKI DAN

Ponosna mama: Nikolina Ristović u Edinburghu ima veliki razlog za slavlje

Koliko se ponosi svojim kćerima, Nikolina Ristović ne skriva od javnosti, a sada je s pratiteljima na Instagramu podijelila veliku vijest za svoju obitelj!

Koliko se ponosi svojim kćerima, Nikolina Ristović ne skriva od javnosti, a sada je s pratiteljima na Instagramu podijelila veliku vijest za svoju obitelj!

Nikolina Ristović danas ima veliki razlog za slavlje! Njezina starija kći Hana koju je dobila s bivšim dečkom, novinarom Markom Cigojem, danas je zaradila diplomu iz medicine s prestižnog sveučilišta u Edinburghu.

"Znate kako kažu, svaka familija koja drži do sebe mora imati bar jednog dotura, fiškala i popa.

Što znači da smo mi gotovo u 2/3 posla omanuli.

Možda mala ode u fiškale, pomoz’ Bog.

Al, ajd, bar jedna doturessa, da se može mirnije spavat i da nam selo ne priča loše iza ledja.

A i ona mora još stvar finiširat, al o tom potom.

Nama je dobra i ‘vaka.

#edinburghuniversity

#medicalstudent

#neuroscience", napisala je voditeljica u setu fotografija s promocije na kojoj pozira ispred Edinburškog dvorca s Hanom, njezinim dečkom Andrejem Ivanišem i mlađom kćeri Unom Sofijom koju je dobila u braku s s povjesničarem umjetnosti Vidojem Ristovićem.

Ispod objave ubrzo su pristigle čestitke i komplimenti obožavatelja i kolega na račun njezinog stajlinga.

Čitajte i: Kopija Nikoline Ristović: Kći iz prvog braka Hana Cigoj sve je sličnija mami, uživa u Škotskoj

Dok se Hana, inače modnim ukusom slična majci, odjećom uskladila s uniformama za promociju s prestižnog fakulteta, Nikolina je izabrala šarenu kombinaciju pozirajući u poderanim trapericama širokog kroja koje je iskombinirala sa zelenom košuljom, salonkama iste boje i upečatljivim, jarkim rozim sakoom te torbicom u istoj nijansi.

Hanu je dugogodišnji dečko Andrej podržao u škotskom odijelu koje se sastoji od karirane suknje, kaputa i dugih čarapa, a s lica nije mogao sakriti osmijeh i ponos za njezin veliki uspjeh.

Čitajte i: Kći Nikoline Ristović posvetila se humanitarnom radu u Ruandi

Ni njezina majka Nikolina ne krije koliko se ponosni Hanom koja je još po završetku srednjoškolskog obrazovanja otputovala u jednu od najmanjih afričkih država - Ruandu gdje se posvetila humanitarnom radu u sirotištu.

Da se ne boji novih sredina i izazova, Hana je pokazala i kada se odvažila na studij u Škotskoj gdje je sada završila jednu veliku fazu života u kojoj ju je Nikolina čitavo vrijeme podržavala.

Linker
26. travanj 2024 01:42