Profimedia, Mega Agency
Sretni dani

Ponosni otac ne prestaje se diviti svom novorođenom sinu: Već ga je u bolnici posjetio fotograf

Slavni britanski chef, 52-godišnji Gordon Ramsay podijelio je putem Instagrama sretnu vijest da je s osam godina mlađom suprugom Tanom dobio peto dijete, a kako bi mogao s njim mogao ući u razne pustolovine - već mu je napravio putovnicu.

'Nakon tri Bafte i jednog Emmyja... napokon smo osvojili Oscara. Molim vas poželite dobrodošlicu Oscaru Jamesu Ramsayu', napisao je slavni britanski chef na svom Instagramu i šaljivo dometnuo kako je maleni stigao 3.4. u 12:58, taman na ručak.

Ramsey je s obožavateljima podijelio i nekoliko fotografija sa suprugom Tanom i sinčićem, a fotografirao je i svoju djecu s novom pridošlicom u obitelji. Ponosni otac odmah mu je otvorio i Instagram, a na njemu je objavio da je malenog Oscara već u bolnici posjetio fotograf.

'Danas sam imao svoj prvi fotosession. Ne mogu putovati i upoznati svijet dok ne napravim putovnicu.', napisao je u komentaru ponosni tata. Gordon Ramsay je u braku s Tanom od 1996. u kojem su dobili četvero djece - 21-godišnju Megan, 17-godišnju Matildu te 19-godišnje blizance, kći Holly i sina Jacka.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 20:  (L to R) Gordon Ramsay,  Megan Ramsay, Matilda Ramsay, Jack Ramsay, Holly Ramsay and Tana Ramsay at the BAFTA Children's Awards at The Roundhouse on November 20, 2016 in London, England.  (Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images)
Getty Images
Gordon Ramsay s obitelji: Megan, Matilda, Jack, Holly i Tana Ramsay

Prije dvije godine obitelj Ramsay je progovorila o najtužnijim danima u životu. Naime, u petom mjesecu trudnoće tv voditeljica je imala spontani pobačaj što ih je emotivno slomilo.

'Tana i ja vam se želimo zahvaliti na velikoj potpori ovih proteklih tjedana. Nastojimo sve to prebroditi zajedno kao obitelj, ali želimo zahvaliti svima još jedanput na nevjerojatnoj potpori i dobrim željama',rekao je poznati tv chef.

Linker
16. travanj 2024 14:50