REUNION

Ponovno zajedno: Indira Levak i Boris Đurđević pozirali u studiju i najavili novi zajednički singl

Indira i Boris poslovnu su priču završili 2017. godine, a ponovno je pokrenuli ove godine. Uskoro izlazi njihov novi singl "Atlantida", a euforija na društvenim mrežama se već sada da ‘namirisati‘.

Glazbenica Indira Levak nakon popuštanja mjera ima pune ruke posla. Na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju s dugogodišnjim suradnikom, glazbenim producentom i aranžerom Borisom Đurđevićem i tako pokazala kako se godine suradnje nikako ne bacaju u vjetar unatoč tome što su im se putevi na nekoliko godina razišli.

"Pali mikrofon", stoji u opisu objave u kojoj Indira i Boris poziraju u studiju te najavljuju novi singl "Atlantida". Fotografiju joj je, između ostalog, komentirao i suprug Miroslav Levak napisavši: "E to vas ja pitam".

Vijest o razilaženju jednog od najpoznatijih suradnika na sceni sve je šokirala 2017. godine. Colonia kakvu smo poznavali dva desetljeća dobila je novu pjevačicu Ivanu Lovrić, a Indira je krenula u samostalnu karijeru. Ipak, ove godine ponovno su odlučili surađivati, a uskoro ćemo, izgleda, i uživati u plodovima njihovog zajedničkog rada.

Indira je ovo ljeto trebala otvoriti i beach bar u Peroju kraj Fažane, no zbog pandemije koronavirusa, odlučila je da će otvorenje biti iduće ljeto. Tamo iznajmljuje i pet apartmana koje je uredila sa suprugom.

Čitajte i: Zasluženi gušti u Istri: Dinamična Indira pokazala u čemu sve uživa na morskoj obali

Glazbenica je i vlasnica brenda Indira Levak Design, a u svom proizvodnom pogonu u Galovcu proizvodi namještaj s vlastitim potpisom.

image
Indira Levak u svom domu.
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

"Moja posebna ljubav je dizajniranje vrtnog namještaja koji svi odmah primijete kad dođu u apartmane. Trudila sam se dizajnirati interijer da ne bude nametljiv, a opet da je moderan dizajn i ambijent ugodan oku", rekla je Indira u jednom intervjuu za Gloria.hr te je priznala kako je radoholičarka, baš kao i njezin suprug. Ipak, zna stati na loptu i odmoriti se.

Čitajte i: U domu Indire i Miroslava Levaka: 'Vrijeme je za novi početak'

I ovo je ljeto provela u omiljenoj joj Istri. S obožavateljima je dijelila fotografije s plaže, a na Instagramu se pohvalila kako je za kraj ljeta pjevala i na svadbi NBA košarkaša Ivice Zubca u Malom Lošinju.

Linker
18. travanj 2024 23:36