Zvjedana druženja

Ponudio se da im bude dadilja: Rami Malek otkrio kako je uspio zbuniti Kate Middleton

Glumac se u više navrata imao priliku susresti s kraljevskim parom, a jednom je prilikom iznenadio vojvotkinju od Cambridgea svojim otvorenim pitanjem.

Glumac koji niže uloge u najvećim hitovima, na svečanim premijerama i događanjima već se u nekoliko navrata susreo s princom Williamom i Kate Middleton, a sada je otkrio i da je jednom prilikom vojvotkinju "ulovio nespremnu".

Rami Malek, koji u novom filmu o Jamesu Bondu glumi negativca Safina u emisiji Jimmyja Kimmela prisjetio se anegdote s dodjele Bafta nagrada, koja se baš kao i svjetska premijera "Jamesa Bonda" održala u londonskom Royal Albert Hallu.

image
Rami Malek ponudio se kao dadilja Kate Middleton
BAFTA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Bilo je to u veljači 2019., kada je osvojio nagradu za najboljeg glumca u filmu "Bohemian Rhapsody". Tom su prigodom tamo bili princ William i Kate, koje je, kako kaže, već znao od prije. Malek je taj susret opisao kao da su si "lijepo proćaskali", a vjeruje kako je jedno njegovo pitanje iznenadilo Kate.

Čitajte i: Velika promjena na pomolu! Kate Middleton i princ William nadomak su velike odluke

Zbunio ju pitanjem

"Jednostavno sam pogledao princezu Kate i u jednom trenu rekao - 'Ovo mora da je iscrpljujuće?' Ona je pitala zašto. Odgovorio sam - 'Nedavno ste rodili, zar ne?' Mislim da je ostala zatečena", prisjetio se Malek.

Naime, vojvotkinja je rodila princa Louisa u travnju 2018., manje od godine dana prije ceremonije Bafte na kojoj su se susreli.

image
Rami Malek razgovarao je i s princem Williamom
GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Glumac je zatim objasnio kako je Kate vješto izbjegla pitanje tako da je ona njega pitala kako je. "Ja sam joj odgovorio, 'Ne, kako ste vi? I na najveći mogući kraljevski, elegantni način, pogledala me je. Ali možete i sami zaključiti. Zamislite, sređeni ste tip-top i morate razgovarati sa svim tim glumcima", našalio se Rami.

U daljnjem razgovoru voditelj i glumac zaključili su da članovi kraljevske obitelji moraju biti iznimno oprezni i vagati svaku riječ koju kažu. "Jako su oprezni. Ali bilo je jako cool, mislim da sam je uhvatio nespremnu u jednoj sekundi. Imala je taj pogled, s najvećom elegancijom i profesionalnošću, 'Da, naporno je imati dijete", uvjeren je Rami Malek da mu se Kate Middleton u jednoj sekundi pogledom 'izjadala'.

image
Rami Malek na svečanosti u Kensingtonskoj palači
BAFTA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Glumac koji je rođen u Kaliforniji zatim je ponudio svoje usluge dadiljanja kraljevskom paru, međutim, još ih nisu prihvatili.

Linker
24. travanj 2024 17:44