Broji sitno

Porod na rođendan? Leona Paraminski pokazala trudnički trbuščić i otkrila koliko broji do dolaska prinove na svijet

Glumica koja je za Gloriju otkrila sve o procesu umjetne oplodnje u Hrvatskoj, iščekuje rođenje prve bebe u Kaliforniji, gdje živi posljednjih sedam godina.

Naša glumica koja već neko vrijeme živi i radi u Americi odbrojava sitno do poroda svog prvog djeteta - Leona Paraminski pokazala je kako izgleda njezin trudnički trbuh.

"Rastemo", poručila je uz fotografiju Leona, napisavši i emotikon srca. U oznakama je istaknula da se trudnoća bliži kraju, odnosno da njezina 'ljetna' beba stiže.

Leona je bila odjevena u jednostavnu i ugodnu maksi haljinu sa sitnim uzorkom, koja nježno štiti njen trbuščić i istovremeno nenametljivo otkriva koliko je narastao.

Čitajte i: ‘Sve o mojoj toliko željenoj trudnoći‘: Leona Paraminski ekskluzivno pokazala trbuščić i otkrila sretne vijesti

Čitajte i: Leona Paraminski progovorila o umjetnoj oplodnji: ‘Ženama se u Hrvatskoj pristupa s više ljudskosti‘

Trudnoća joj dobro pristaje

Leona blista u trudnoći koju je toliko dugo priželjkivala, a ekskluzivno za magazin Gloria ispričala je kako je na umjetnu oplodnju išla u Zagreb, iako živi u Santa Barbari. Naime, u elitno mjesto u Kaliforniji preselila se sa suprugom Tinom Komljenovićem prije sedam godina, zbog njegova posla. Leona i Tin vjenčali su se u tajnosti u svibnju 2012. na karipskom otoku Saint Lucia, bez prisustva kumova, roditelja i obitelji.

Nakon što je uspješno zatrudnjela i prve mjesece trudnoće provela u Zagrebu, Leona je otputovala u Santa Barbaru gdje sada Tin i ona s nestrpljenjem iščekuju dolazak njihove prve bebe. Termin pada oko Leoninog rođendana koji je 22. kolovoza.

Ova objava na Instagramu privukla je mnogo pažnje i dobrih želja njezinih pratitelja, među kojima su i brojni poznati - srcem su joj poželjeli sve najbolje Bojana Gregorić Vejzović, Ljupka Gojić Mikić, Lucija Šerbedžija i mnogi drugi.

Linker
23. travanj 2024 08:00