POVRATAK

Porodiljni gotov! Simpatična voditeljica Maja Ciglenečki vratila se na male ekrane sedam mjeseci nakon poroda

Vijest o tome da se vratila objavila je i ekipa iz ‘Dobro jutro, Hrvatska‘. Popularna voditeljica u emisiji je od rujna 2019. godine, a radila je i u visokom stupnju trudnoće.

Prvi jutarnji osmijeh je zato što se vratila Maja. Ovo je status koji je osvanuo na Facebook stranici emisije "Dobro jutro, Hrvatska". S porodiljnog dopusta vratila se simpatična voditeljica Maja Ciglenečki, samo sedam mjeseci nakon poroda dječaka.

"Dobro jutro Maja i Davore, lijepo vas je vidjeti", napisala je obožavateljica emisije. Voditeljica je emisiju vodila i u visokom stupnju trudnoće, a na porodiljni dopust otišla je uoči poroda. Budući da je zbog posla ranoranilac, Maji nije bilo teško priviknuti se i na neprospavane noći zbog mališana. Maleni Leon na svijet je došao nekoliko dana prije Božića i uljepšao blagdane starijem braci Luki.

image
Maja Ciglenečki, Zrinka Štimac i Davor Meštrović u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'.
DOBRO JUTRO HRVATSKA

"Leon je mirna beba, otpočetka je naviknut na žamor kojeg, uz trogodišnjaka, u kući nikad ne nedostaje. Naš stariji sin Luka je odlično prihvatio novu obiteljsku dinamiku, vodi računa o Leonu, nosi mu igračke i tješi ga kad plače", ispričala je Maja za Jutarnji list te rekla kako je imala sreće što se dobro osjećala te je mogla biti u pogonu do samog kraja.

I nakon poroda, Maja je svraćala na Prisavlje pozdraviti svoje kolege i kolegice, a posebno prijateljicu Zlatu Mück Sušec. Uz Davora Meštrovića, Doris Pinčić, Zlatu i Mirka Fodora, Maja je od 2019. godine stalni dio ekipe ranojutarnjeg showa na HRT-u.

"Turbulentna je to bila godina, ali donijela mi je puno dragih ljudi uz koje je svakodnevica sve samo ne svakidašnja", napisala je u rujnu prošle godine kad je obilježila godinu dana rada kao voditeljica popularne emisije.

Čitajte i: Maja Ciglenečki u novu godinu ušla s najljepšim poklonom: Na svijet je stigao maleni Leon!

Čitajte i: HRT-ova voditeljica: 'Molim Boga da bubrezi i srce nisu oštećeni. Da dočekam diplomu svoje kćeri Tije...'

Trebala je biti i natjecateljica prošlogodišnje emisije "Zvijezde pjevaju", u paru s pjevačem Bojanom Jambrošićem, no urednica i voditeljica i Drugog programa Hrvatskog radija zbog poslovnih obaveza morala je odustati od snimanja emisije koje se iz veljače, zbog pandemije koronavirusa, pomaknulo na ljetne mjesece. Tko zna, možda ćemo Maju ove godine gledati u nekom neformalnijoj emisiji gdje će morati pokazati svoje vještine.

Linker
08. travanj 2024 14:21