Kao blizanci

Posljednji Božić u Bijeloj kući: Ni sada nisu mogli izbjeći podrugljive komentare, a sve zbog jednog detalja

Američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga i prva dama Melania Trump provode posljednji Božić u Bijeloj kući, a tim su povodom napravili i službenu fotografiju koja je izazvala mnoge neugodne komentare. Naime, par je za ovu prigodu odjenuo skoro identična odijela, što je mnogima na društvenim mrežama bilo smiješno.

image
Melania i Donald fotografirali su se na stubištu Bijele kuće odjeveni u ista odijela.
ANDREA HANKS/UPI/PROFIMEDIA

Iako se Melania u svakom pojavljivanju u javnosti trudila zasjeniti svoga supruga, ali i sve ostale, ovoga puta odlučila se za nešto suptilniji look, ali opet elegantan i profinjen.

Osim toga, korisnici društvenih mreža prisjetili su se Melanijine izjave od prije dvije godine da je nije briga za Božić i božićne dekoracije, ali da mora ukrasiti Bijelu kuću jer joj je to obveza. Zbog svega toga,

"Sretan Božić od predsjednika Trumpa i prve dame Melanije", napisala je Melania na Twitteru, dodavši da je fotografiju snimila fotografkinja Bijele kuće Andrea Hanks 10. prosinca, na dan kongresne božićne zabave Bijele kuće.

Bliži se odlazak

Inače, Melania već nekoliko tjedana priprema teren za odlazak iz Bijele kuće. Danas, 20 siječnja, je točno mjesec dana do isteka Trumpovog mandata za kada je zakazana inauguracija novog predsjednika Joea Bidena. Trump će se s Melanijom i sinom Barronom preseliti na njihovo imanje na Floridu, a prva dama je već bila u obilasku škole u koju će uskoro upisati sina.

Melania se jedva čeka vratiti 'normalnom' životu bez da je konstantno pod povećalom javnosti, a neki stručnjaci tvrde da i priprema papire za razvod od Donalda.

Iako je do točnih detalja njihovog predbračnog ugovora nemoguće doći, odvjetnik Peter Stambleck iz New Yorka iz ureda Aronson Mayefsky & Slon rekao je Town & Country magazinu da u njihovom slučaju predlaže predbračni ugovor koji je vrlo jasan.

"Sve što na njegovo ime je njegovo, dok je ono što ona ima pod svojim imenom njezino", rekao je odvjetnik. Hoće li pobjeći iz tog braka tek nam preostaje vidjeti.

Linker
15. travanj 2024 05:11