To ne može svatko

Poslušajte novi hit Dine Merlina: U samo nekoliko sati već ima pola milijuna pregleda

Samo dva mjeseca nakon što je pokorio regionalnu scenu dugoočekivanim singlom i spotom “Mi”, sarajevski glazbeni čarobnjak Dino Merlin u novu godinu ulazi s novom glazbenom senzacijom.

Tijekom on-line dočeka 2021. za cijeli svijet vjernoj je publici Dino Merlin predstavio duet “Dođi” s glazbenicom Senidah. Izazvalo je to pravu "eksploziju" na YouTubeu i društvenim mrežama jer je novi video u manje od dva sata pregledalo više od 200 tisuća ljudi, a samo nekoliko sati kasnije taj se broj već udvostručio.

"Nakon duge i iscrpljujuće turneje Hotel Nacional pokušao sam ponovno naći svoj mir, odmor od svijeta i ljudi pa sam odlučio otputovati u jedan veliki grad u kojem sam se bježeći od svega pokušao vratiti sebi, samo da bih saznao - da ne znam biti sam", objašnjava Dino Merlin: "Tako su nastali prvi stihovi ove pjesme, a Senidah je bila savršen partner za ovaj duet, kao odjek i drugi glas", kaže veliki sarajevski kantautor.

image
Senidah i Dino Merlin spot su snimali u Bosni, točnije u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenska redateljica Kukla.
PRESS

Već sama najava ove neočekivane glazbene suradnje na društvenim mrežama izazvala je erupciju oduševljenja i emotivnih poruka, a najavni isječak pjesme od 15 sekundi u jednom je danu čak završio u trending listi najgledanijih videa u regiji na YouTubeu.

Čini se da će “Dođi” ponoviti radijski i internetski uspjeh hita "Mi", koji je u šezdeset dana pregledan gotovo 14 milijuna puta na YouTubeu.

Videospot za pjesmu, koju je napisao Dino Merlin, snimali su u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenska redateljica Kukla, koja potpisuje i spot za mega-hit “Mi”.

"Suradnja s Dinom za mene je ostvarenje snova, ovo je za mene sve, moje srce je puno kad slušam naše glasove zajedno. Dokazala sam si još jednom da je ostvarivo sve što želim cijelim bićem i dušom. Ovo je pravi dokaz i motivacija za dalje. Ništa nije nemoguće i sad slobodno mogu nastaviti sanjati", kaže o suradnji s bosanskohercegovačkim kantautorom slovensko-crnogorska umjetnica Senida Hajdarpašić, na sceni poznata kao Senidah.

"Ova godina je definitivno bila drugačija za sve nas, vrijeme je čudno prolazilo i čudne stvari su se događale. Snimanje smo podijelili u nekoliko faza, a svaki put naša se energija širila i postajala jača. Otkrila sam i predivne dijelove u Bosni, upoznala drage ljude, a Dino me tako lijepo čuvao i nije dopuštao da mi išta nedostaje", rekla je 35-godišnja nagrađivana pjevačica osobito ponosna što u 2021. godinu ulazi baš s pjesmom “Dođi”, a koja će se uskoro naći na 13. glazbenom albumu glazbenog virtuoza Dine Merlina.

01 - Modified: 2021-05-28 20:14:31 - Feat.: 1 - Title: ‘Jedan dan, jedna noć‘: Novi hit Dine Merlina inspiriran istinitom ljubavnom pričom
01 - Modified: 2021-05-28 20:14:31 - Feat.: 1 - Title: ‘Jedan dan, jedna noć‘: Novi hit Dine Merlina inspiriran istinitom ljubavnom pričom
Linker
23. siječanj 2023 23:58