INSTAGRAM
MORSKO IZDANJE

Potpuno prirodna: Ivana Mišerić oduševila pratitelje dosad neviđenim izdanjem na plaži

Voditeljica se na godišnjem odmoru opušta i odlično provodi. Da se potpuno predala ljetnim strastima, svjedoči i njezina frizura.

Voditeljica se na godišnjem odmoru opušta i odlično provodi. Da se potpuno predala ljetnim strastima, svjedoči i njezina frizura.

Jedna od naših najpoznatijih radijskih voditeljica, Ivana Mišerić, objavila je fotografiju s plaže u dosad neviđenom izdanju. Iako to nije prvi put da se voditeljica fotografirala bez šminke, do sada ju nismo imali prilike vidjeti potpuno prirodne, kovrčave kose.

"Divjina", napisala je Ivana kratko u opisu fotografije na kojoj pozira u crnom bikiniju. "Lijepa si uvijek, ali ovako jednostavno prirodna, apsolutno prekrasna", komentirala je fotografiju glumica Bojana Gregorić Vejzović, a komplimentima su se pridružili i brojni drugi Ivanini pratitelji i kolege jednako oduševljeni njezinim prirodnim izdanjem.

Čitajte i: Ivana Mišerić ispod grudi tetovirala rečenicu: ‘Bolonjez je gotov‘, njezino objašnjenje slama srce...

"Nema do morskog izdanja", složila se Ivana s komentarima upućujući na to koliko uživa na odmoru.

Na fotografiji se jasno vide i Ivanine tetovaže od kojih svaka nosi svoju priču. Posljednja, ali i najdraža o kojoj je pisala na društvenim mrežama je tetovaža na kojoj piše "Bolonjez je gotov". Objašnjenje koje stoji iza tetovaže dirnulo je mnoge, a riječ je o posljednjoj poruci koju je Ivani ostavila pokojna mama.

U objavi u kojoj nije mogla sakriti emocije, Ivana je o gubitku majke progovorila još u travnju ove godine.

"Znala je reći: ‘I Severina danas ima rođendan, znaš?’ Znam, Buba. Malo bi godina danas proslavila... Evo, baš sada bih ti došla doma vjerojatno sa šampitama ili šaum rolicama. Možda bih se rasplakala kada bih ti čestitala rođendan, možda i ne bih... ne mogu procijeniti. Bilo ti je teško proći zagrljaje bez suza. Put suza traje... Čekam da prodišem. Glas, pozivi, tvoja blagost postojanja u ovom trenu najviše mi nedostaju. Otišla si brzinom svjetla. I tiho, kako si i živjela. Zato te valjda sada tražimo u Suncu. Život se tako nenadano ugasi i da mogu, toliko toga bih sada više. Da mi je samo još tri minute. Sve dajem! Svaki trenutak je dragocjen. Vidim to. Bila si i ostat ćeš najbolja mama. Vidimo se jednom na ljepšem mjestu. Volim. Beskrajno. Budi mi u miru, Bubica... i smij se. Sretan ti rođendan", napisala je Ivana.

Linker
26. travanj 2024 07:43