Vanessa Bryant i Kobe Bryant
 /
Zajedno su bili 20 godina

'Potpuno smo shrvane, nema dovoljno riječi kojima bismo opisale svoju bol': Potresnom objavom javnosti se obratila Bryantova udovica

Tragični odlazak Kobea Bryanta i njegove kćeri potresao je svijet. Reakcija njegove supruge Vanesse stigla je jučer, kada je otvorila svoj Instagram profil za javnost i zahvalila se na podršci koja dolazi sa svih strana.

Vanessa Bryant izgubila je u tragediji supruga i 13-godišnju kćer. Stravična smrt legendarnog Kobea Bryanta (41) i njihove kćeri Gigi šokirala je svijet. Prema riječima prijatelja, Vanessa od šoka ne može niti pričati bez plakanja. Od tragedije je prošlo par dana, a Bryantova udovica sada je otvorila i svoj Instagram za javnost.

Na njemu je tužnu objavu posvetila mužu i kćerkici - objavila je fotografiju s Giannom i Kobeom u prvom planu. Otac i kćer bili su strašno povezani, ne samo roditeljskom vezom, već i nevjerojatnoj ljubavi prema košarci. Vanessa se s boli i tugom teško nosi, no svima je zahvalila na podršci i ljubavi.

'Moje djevojčice i ja želimo zahvaliti milijunima ljudi koji su nam iskazali podršku i ljubav u ovim strašnim trenucima. Potpuno smo shrvane naglim gubitkom mojeg predivnog supruga Kobea - divnoga oca naše djece - i moje predivne, mile Gianne - tople, pažljive i divne kćeri i divne sestre Nataliji, Bianki i Capri. Posve smo slomljene i zbog obitelji koje su također u nedjelju izgubile svoje voljene; intimno dijelimo njihovu tugu. Nema dovoljno riječi kojima bismo opisale svoju bol. Utjehu nalazim u tome što su i Kobe i Gigi znali da su bili jako duboko voljeni. Izvanredno smo blagoslovljene što smo ih imale u svojim životima. Voljela bih da su zauvijek s nama. Oni su naši predivni blagoslovi koji su nam prerano oduzeti', napisala je Vanessa.

Sve koji žele "nastaviti nasljeđe Kobea i Gianne u sportovima za mlade" uputila je da posjete stranicu MambaSports Foundation.org.

HOLLYWOOD, CA - MARCH 04:  Kobe Bryant (R) and Vanessa Laine Bryant attend the 90th Annual Academy Awards Governors Ball at Hollywood & Highland Center on March 4, 2018 in Hollywood, California.  (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
Getty Images
Vanessa Bryant i Kobe Bryant

Kobe Bryant i njegova Gigi poginuli su u nedjelju kada se helikopter u kojemu su letjeli na turnir u ženskoj košarci na Mamba Sports Academyju zbog magle zabio u brdo sjeverozapadno od Los Angelesa. Poginuli su i pilot helikoptera te još šestero putnika; dvije 13-godišnjakinje koje su također trebale sudjelovati na turniru, troje roditelja i još jedan trener. Uzrok nesreće se još istražuje, a kada će biti posljednji ispraćaj velikana i njegove kćeri - još nije poznato.

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 24:  Vanessa Laine Bryant (L) and Kobe Bryant attend the 2019 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 24, 2019 in Beverly Hills, California.  (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images)
Getty Images
Vanessa Bryant i Kobe Bryant

Par tjedana prije negoli je Kobe poginuo, Vanessa je objavila njihovu fotografiju i obilježila tako 20. godišnjicu njihovog poznanstva. Bila je to prva fotografija na kojoj su zajedno pozirali, i jedna od mnogih. Tada su se zaljubili, bila je to ljubav na prvi pogled. Vjenčali su se u travnju 2001. kada je njoj bilo 18, a njemu 22 godine. Unatoč svim teškoćama i problemima na koje su nailazili tijekom braka, ostali su zajedno dok se nije dogodila ova strašna tragedija.

Linker
24. travanj 2024 22:25