‘Let Me Reintroduce Myself‘

Povratak glazbene ikone: Gwen Stefani vratila se pjesmom koja sve govori

Globalni uspjeh dosegnula kao frontwoman ska-punk heroja No Doubt, čiji ključni album "Tragic Kingdom" je ove godine obilježio 25. rođendan... Ako ste mislili da je to kraj - nije.

Kratkom objavom na svojim društvenim mrežama, glazbena i fashion ikona Gwen Stefani otkrila je kako će ovog tjedna predstaviti svoj novi singl! To se upravo dogodilo u ponedjeljak predvečer, kada je svjetlo dana ugledala pjesma simboličnog naslova "Let Me Reintroduce Myself".

"Ovo je moj način da kažem svijetu da se vraćam s novom glazbom", iskreno otkriva Gwen i nastavlja objašnjavati "Ovo je lagana i zabavna pjesma, za koju se nadam da će ljudima donijeti dašak radosti. Ideja je bila da napišem pjesmu koja će imati osjećaj nostalgije, stoga glazbeno i podsjeća na moje početke uz ska i reggae žanrove. I dalje sam to ja, ali ovo je malo drugačije, u nadi da želite čuti nešto novo od mene."

Novu pjesmu Gwen je napisala tijekom ove godine, u periodu izolacije, u čemu su joj pomogla iskusna producentsko-autorska imena - Ross Golan i Luke Niccoli. Budući da je već petu sezonu zaredom mentorica u američkom The Voiceu, pjesmu je premijerno uživo izvela upravo u posljednoj epizodi showa.

"Let Me Reintroduce Myself" zaokružuje vrlo marljivu godinu za trostruku dobitnicu Grammy nagrade - do sada je sa zaručnikom Blakeom Sheltonom ostvarila dva Top 10 singla na Billboard Hot Country Song listi, dok je njen blagdanski album "You Make It Feel Like Christmas" iz 2017. ostvario ovogodišnje reizdanje, s dvije nove pjesme, uključujući "Here This Christmas" napisanu s Ryanom Tedderom.

image
Gwen Stefani nikad nije prestala pružati svojim fanovima iznenađenja.
PRESS JAMIE NELSON

Podsjećamo, Gwen Stefani globalni uspjeh dosegnula kao frontwoman ska-punk heroja No Doubt, čiji ključni album "Tragic Kingdom" je ove godine obilježio 25. rođendan. Nakon raskida benda, Gwen je nastavila uspješnu samostalnu karijeru, ispunjenu s četiri studijska albuma i nizom hit-singlova poput "Rich Girl", "Hollaback Girl", "The Sweet Escape"...kojima je glazbeno obilježila prvu dekadu 21. stoljeća. Ako je suditi po njenoj radišnosti u 2020. godini, trebali bismo pomno pratiti što nam to još sprema Gwen Stefani u narednom periodu!

Linker
19. travanj 2024 04:39