Ne odustaje!

Poznata glumica prisjetila se najveće životne prekretnice: ‘Stoput sam htjela pozvati muža i vratiti se kući!‘

Ecija Ojdanić ima velika očekivanja od 2022. u koju je zakoračila brzim korakom, i to u pravom smislu te riječi. Omiljena televizijska i kazališna glumica ovih je dana otrčala velikih 29 kilometara i najavila da se sprema za drugi maraton u životu.

"Danas sam napravila prvi ozbiljniji koračić prema velikom drugom. Uz podršku i program mog novog trenera Dragana Jankovića. Tek sad počinju pravi izazovi, ali trčanje je konstantno pobjeđivanje prepreka, a najviše sebe same.Sto puta sam htjela danas odustati, skratiti dužinu, zvati muža da dođe po mene, ali nisam! Pobijedila sam svojih sto malih prepreka, i sad se mogu hvaliti s pretrčanih 29. I to sama, bez podrške grupe i ćakulanja s njima. Idemo dalje!”, poručila je svojim pratiteljima Ecija Ojdanić na Instagramu, a dano obećanje popratila je fotografijom iz studenog 2017., kada je prvi put u životu pretrčala maraton.

Zvijezdi brojnih domaćih serija i vlasnici kazališta Moruzgva njezini su prijatelji poželjeli puno uspjeha u ispunjenju njezine želje, a neki su je kao iskusnu trkačicu pitali i za savjet.

"Iz mog iskustva, sve do 28 kilometara je za ljude. Onda počinju problemi. Zato treba priprema i puno pretrčanih dužina. Ja sam jutros trčala sama. A to je poseban izazov. Jer grupa te uvijek nosi", odgovorila je Ecija jednom pratitelju kojeg je zanimalo zašto je nakon 22. pretrčanog kilometra htjela odustati.

Čitajte i: Emotivan ulazak u cilj glumice Ecije Ojdanić: ‘Prije šest godina ovo je bila moja prva utrka, moj ulazak u svijet ‘luđaka‘

'Mene i voda deblja'

Rođena Splićanka s zagrebačkom adresom i među željama za 2022. istaknula je onu vezanu uz zdravlje, odnosno uz aktivan i optimističan život, što je uz probleme s kilogramima bio jedan od razloga zbog kojeg je prije nekoliko godina okrenula novi list u životu i ozbiljno se posvetila tjelovježbi i trčanju.

"Mene i voda deblja i doista moram paziti koliko i što jedem. Trudim se držati se mediteranske prehrane i jesti što više povrća, ribu i voće, a žitarice što manje, i to samo one cjelovite. Radila sam nekoliko testova intolerancije na hranu i svaki mi je pokazao preosjetljivost na pšenicu – ne na gluten, nego baš na pšenicu i moram priznati da, otkako sam je izbacila iz prehrane, imam manje problema s tenom, nadutosti i općenito se bolje osjećam", rekla je Ecija Ojdanić za portal Gloria.hr u veljači prošle godine.

Linker
19. travanj 2024 16:58