Lucija Lugomer
 Ana Mihalić
Noć influencera

Poznata lica podržala dobitnike nagrade Ikon@

Plus-size model Lucija Lugomer, dizajnerica Marina Matić i glumica Katarina Strahinić samo su neke od poznatih imena koja su sinoć uživala na glamuroznoj dodjeli nagrada domaćim influencerima.

Dodjela nagrade Ikon@ koju dodjeljuje Gloria najuglednijim influencerima u Hrvatskoj privukla je u Café Gymnasium brojna poznata lica, kako s društvenih mreža, tako iz javnog života.

Dodjelu nagrada vodila je Iva Šulentić, a zbivanja na pozornici budnim su okom pratili brojni influenceri, glumci, PR-stručnjaci, urednici i dizajneri.

Iva Sulentic, dodjela nagrada Ikona influencerica godine, 14092018, Mimara, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić

Ovogodišnja modna Ikon@ je Sonja Kovač, influencerica Maša Zibar pobjednica je u kategoriji Ikon@ ljepote, Gastro Ikon@ je Sanja Mijac, a blizanke Ana Tomac i Marija Ivić trijumfirale su u kategoriji fitness Ikon@.

sestre Ana Tomac i Marija Ivic, Masa Zibar, Sanja Mijac, dodjela nagrada Ikona influencerica godine, 14092018, Mimara, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić
Ana Tomac i Marija Ivić, Maša Zibar, Sanja Mijac

Među poznatim čestitarima našla se najpoznatija hrvatska plus-size manekenka Lucija Lugomer, koja je i sama vješta u kreiranju sadržaja na društvenim mrežama, a pridružili su joj se aktualna Miss Universe Hrvatske Mia Pojatina i Marija Kraljević koje su blistale u ženstvenim odjevnim kombinacijama.

Lucija Lugomer, dodjela nagrada Ikona influencerica godine, 14092018, Mimara, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić
Lucija Lugomer

Marija Kraljevic, Mia Pojatina miss,   dodjela nagrada Ikona influencerica godine, 14092018, Mimara, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić
Marija Kraljević i Mia Pojatina

Kazališna glumica Katarina Strahinić na dodjelu je stigla dotjerana u holivudskom stilu, u šljokastoj haljini s čipkom, dostojnoj crvenog tepiha.

Katarina Strahinic,  dodjela nagrada Ikona influencerica godine, 14092018, Mimara, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić

Jedno od najbolje odjevenih lica sa zagrebačke špice, dizajnerica Marina Matić, koja stoji iza popularnog brenda Larie, također se našla u publici koja se sinoć odlično zabavljala u Café Gymnasiumu u zagrebačkom Muzeju Mimara, a usprkos poodmakloj trudnoći, i ovaj je put zaslužila sve pohvale kad je stil u pitanju.

Marina Matic, Katarina Strahinic,   dodjela nagrada Ikona influencerica godine, 14092018, Mimara, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić
Marina Matić i Katarina Strahinić

Modna blogerica Barbara Repe, koja je također bila nominirana za nagradu Ikon@ veći je dio večeri uživala u društvu prijatelja Zorana Aragovića, hrvatskog dizajnera poznatog po otkačenim i veselim kreacijama koje iz sezone u sezonu predstavlja u kolekcijama brenda "Bite My Style".

Barbara Repe, Sanja Mijac,  dodjela nagrada Ikona influencerica godine, 14092018, Mimara, foto: Ana Mihalic
Ana Mihalić /
Barbara Repe i Zoran Aragović

Dodjela nagrade Ikona za najuglednijeg influensera / Café Gymnasium Mimara / Zagreb 14.09.2018. / foto: Maja Jurovic /
Maja Jurović
DJ Zozo, Zoran Lažeta
Dodjela nagrade Ikona za najuglednijeg influensera / Café Gymnasium Mimara / Zagreb 14.09.2018. / foto: Maja Jurovic / clanice zirija, s lijeva na desno: Marina Culic Fischer i Sonja Miocic (direktorica konunikacija Tele 2) i Tina Jakasa (HEP opskrba)
Maja Jurović
Marina Čulić Fischer, izvršna partnerica u agenciji Dialog komunikacije, Sonja Miočić, direktorica komunikacija Tele 2 i Tina Jakaša, direktorica HEP opskrbe
Dodjela nagrade Ikona za najuglednijeg influensera / Café Gymnasium Mimara / Zagreb 14.09.2018. / foto: Maja Jurovic / s lijeva na desno, Tina Dolic (L'Erbolario) i Jelena Viljevac (Avenue Mall)
Maja Jurović
Tina Dolić i Jelena Viljevac iz M plus agencije, predstavnice partnera projekta L'Erbolario i Avenue Mall
Dodjela nagrade Ikona za najuglednijeg influensera / Café Gymnasium Mimara / Zagreb 14.09.2018. / foto: Maja Jurovic / Tanja Gligorovic (Podravka, direktorica digitalnih komunikacija)
Maja jurović
Zlato polje Podravka partner kategorije Gastro, Tanja Gligorović , direktorica digitalnih komunikacija iz Podravke
Dodjela nagrade Ikona za najuglednijeg influensera / Café Gymnasium Mimara / Zagreb 14.09.2018. / foto: Maja Jurovic /
Maja Jurović
Piće eventa Ikona, neodoljivi gin i tonik Thomas Henry

Linker
17. travanj 2024 16:36