Sretna mama - sretno dijete

Poznata mama i Roza u jesenskoj šetnji gradom: Marijana Batinić bila je u središtu pozornosti

Popularna voditeljica zaboravila je društvene mreže, televiziju i aktualne događaje jer joj je u fokusu malena Roza s kojom pokušava pronaći idealni ritam...

"Pala je prva šetnjica. Ne znam kako je vama, ali meni je trebalo pola dana da izađem iz kuće...", napisala je Marijana Batinić koja je priznala da je zbog dolaska svoje manje princeze privremeno zapostavila televiziju, portale, društvene mreže te kako je potpuno posvećena obitelji. Sunčani dan izabrali su za šetnju užim centrom grada Zagreba. U trendi smeđem baloneru i čizmama zmijskog uzorka brenda Isabel Marant, voditeljica RTL televizije blistala je od sreće.

Podsjetimo, u prvim danima nakon izlaska iz rodilišta u pomoć joj je stigla mama, a veliku podršku oko svoje druge bebe ima i od supruga Mateja te njihove kćeri Ene.

Njezina starija kći Ena već je počela pokazivati sitne znakove bojazni za svoj "tron" rekla je poznata mama, ali upravo je ona izabrala ime mlađoj sestrici. Ena je od početka govorila da bi više voljela seku nego bracu, te je znala koje će ime izabrati svojoj sestrici. Na kraju je "pobijedilo" ime Roza - kako se zove sestra njezine najbolje prijateljice.

"Veliki dolazak najmanjeg i najslađeg stopala. Stigla nam je Roza i pobojala ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu! Predivna naša djevojčice, želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima... Dobrodošla", stoji pored fotografije Rozinih stopala koju je Marijana s velikom radosti podijelila na svom Instagram profilu.

Marijana se početkom srpnja oprostila od gledatelja rekavši da odlazi na porodiljni.

"Ne planiram nikakvo putovanje, nego samo dobro se odmoriti. U sedmom sam mjesecu trudnoće, borovina i more su sve što mi pada na pamet", otkrila je tada u razgovoru za Gloria.hr.

ČITAJTE I:

'Imam najslađu proročicu': Marijana Batinić na šaljiv način otkrila spol druge bebe

Priča Marijane Batinić tjera suze na oči: 'Nevjerojatno, još smišljam kako ću se zahvaliti'

Ispovijest omiljene voditeljice: 'Smrtni slučaj dragog prijatelja i bolest bliske osobe... Takvi šokantni događaji ti opale šamarčinu'

Linker
18. travanj 2024 04:52