Profimedia, Face To Face A
STROGA I ODLUČNA

Poznata mama iznenadila: ‘Moja 11-godišnja kćer jedina u razredu još nema mobitel’

Stroga i odlučna slavna mama iznenadila je izjavom da njezina 11-godišnja kćerkica još uvijek nema svoj mobitel, iako se djevojčica svim silama trudi nagovoriti je da popusti

Stroga i odlučna slavna mama iznenadila je izjavom da njezina 11-godišnja kćerkica još uvijek nema svoj mobitel, iako se djevojčica svim silama trudi nagovoriti je da popusti

Bivša 'spajsica' Geri Horner gostovala je u popularnoj britanskoj emisiji ‘This Morning', a u završnom se dijelu emisije, u kojem slavni u kuhinji pripremaju neko zanimljivo jelo, pojavila njezina kćerkica Bluebell koja je sve oduševila pečenjem kolača. Javnost je već poznaje i kao rijetku jedanaestogodišnjakinju koja još nema mobitel, o čemu se njezina slavna mama ponovo oglasila.

Geri je ovih dana izazvala pozornost medija zbog izjave da njezina kćer još nema mobilni telefon. ‘Cijelu ovu godinu Bluebell nas pokušava nagovoriti da joj kupimo mobitel, jer želi biti na društvenim mrežama. Vjerujte, moja 11-godišnja kćer jedina ga u razredu još nema. Voljela bih da se bavi drugim aktivnosti umjesto da neprestano visi na pametnom telefonu’, rekla je Geri Horner.

Djevojčica je pokazala da je krasi jedna vještina koja se definitivno ne usavršava putem mobitela, a to je – pečenje kolača. Čak ni za dobar recept za muffine ne treba posegnuti u online kuharice, jer za to ima strpljivu mamu.

Impresivnim je kulinarskim vještinama Bluebell potpuno osvojila gledatelje, a mami koja joj je pomagala u jednom je trenutku rekla da je glazuru prelila na krivi kolačić, ali i da njezini muffini ne sliče na ništa. Tada su se gledatelji javljali s komentarima na Twitteru: 'Bluebell bi trebala imati vlastiti kulinarski show, toliko je spretna, a usput i zabavna', 'Prirodna je i nije kao drugi klinci', 'Haha, kako je samo kritizirala mamu', glasili su neki od njih.

Geri Horner, poznata i po prezimenu Halliwell, početkom je godine rodila i drugo dijete, dječaka Montyja, i to u 46. godini života. U braku je sa šefom Red Bull momčadi Formule 1 Christianom Hornerom.

Screenshot 'Good morning'

Linker
03. svibanj 2024 02:37