EVA MARIA I MATEO

Poznati detalji dolaska na svijet Ronaldovih blizanaca

Ni sedam godina kasnije svijet nije riješio misterij o dolasku na svijet Ronaldovog prvog sina Cristiana Juniora, a sada se opet iznova bavi njegovim blizancima.

Ni sedam godina kasnije svijet nije riješio misterij o dolasku na svijet Ronaldovog prvog sina Cristiana Juniora, a sada se opet iznova bavi njegovim blizancima.

Cristiano Ronaldo ne prestaje intrigirati svjetsku javnost svojim potomstvom. Samo nekoliko dana nakon što su njegovi blizanci stigli na svijet, engleski Daily Mail javlja kako su na uvid dobili dokumente o detaljima dolaska na svijet Eve Marije i Matea. Iako majka blizanaca nije poznata pišu kako je Ronaldo odabrao donora jajne stanice među stotinu žena čije su mu fotografije bile dostupne kao i biografski detalji. Tako je, pišu nadalje, slavni 32-godišnji Portugalac čak birao i odabrao ženu sportskih gena.

Stephanie Caballero, pravnica koja se bavi surogat majčinstvom priča kako se cijena koja se plaća agenciji za blizance kreće oko 125 tisuća funti, dok 35 tisuća ide surogat majci. Donor jajne stanice pak dobiva oko šest tisuća funti. Caballero navodi da su velike šanse da su blizanci rođeni iz iste grupe embrija kao i mališan, tako da im je on vjerojatno i biološki brat. Nije isključeno ni da ih je rodila ista žena.

Profimedia, Xposurephotos
Cristianu mlađem pomaže oko domaće zadaće

Ronaldo se odlučio za surogatstvo u Americi s obzirom na to da je ono u Portugalu zabranjeno, odnosno dozvoljeno samo parovima.Eva i Mateo navodno su rođeni u bolnici u La Mesi, gradiću u blizini San Diega i oko 30 kilometara od granice s Meksikom. Mateo je rođen prvi, a Eva Maria minutu kasnije pa iako je Ronaldova majka Dolores tvrdila kako je unuka Cristiana Jr. primila u privatnoj bolnici na Floridi i odvela ga u Španjolsku, isti dokumenti tvrde kako je on rođen u istoj bolnici kao i njegovi brat i sestra 17. lipnja 2010.

REUTERS
Na nedavnoj proslavi osvajanja Lige prvaka sa sinom i djevojkom Georginom Rodriguez

Šuška se pak i kako je Ronaldova djevojka Georgina Rodríguez (22) trudna te da će mu uskoro roditi dijete. I sam nogometaš dolazi iz velike obitelji stoga ne čudi želja da i sam stvori svoju novu obitelj te da brojna dječica trčkaraju po kući igrajući s tatom nogomet.

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Linker
27. travanj 2024 19:53