Profimedia, Backgrid UK
Moderna obitelj

Poznati kuhar oštrog jezika dobio peto dijete i odmah mu otvorio Instagram

U pedeset i drugoj godini popularni kuhar, poznat po oštrim komentarima u svojim kulinarskim emisijama, dobio je prinovu. Supruga Tana rodila je njihovo peto dijete koje je već dobilo svoj Instagram račun.

Poznati kuhar bez dlake na jeziku Gordon Ramsay (52) dobio je peto dijete sa suprugom Tanom (44). Sretnu vijest podijelio je s fanovima na Instagramu, objavivši fotografije iz rodilišta ispod koje je napisao šaljiv i simpatičan komentar.

"Nakon tri nagrade BAFTA i jednog Emmyja, konačno smo osvojili i Oscara. Molim vas, pozdravite Oscara Jamesa Ramsaya koji je odlučio doći u 12:58 na ručak!"

Malenom Oscaru roditelji su odmah otvorili vlastiti Instagram račun koji broji već preko 7800 pratitelja, među kojima je i Brooklyn Beckham, sin dizajnerice Victorije Beckham i bivše nogometne zvijezde Davida Beckhama.

Ponosnog tatu fanovi su zasuli brojnim čestitkama, komentirajući kako mu nije mogao dati bolje ime. Inače, Ramsay je u braku s Tanom od 1996. u kojem su dobili četvero djece - 21-godišnju Megan, 17-godišnju Matildu te 19-godišnje blizance, kći Holly i sina Jacka.

Linker
23. travanj 2024 09:54