AFP/Cropix
Uzeli su pauzu

Prekid koji je sve iznenadio - Heidi Klum ponovno je sama

Svijet obilazi vijest da je još jedan slavni par, koji se činio kao da ima sasvim skladnu vezu, odlučio uzeti pauzu od veze, makar privremeno

Britanski mediji već dva dana tvrde da su na vidjelo izašle nesuglasice između njemačkog supermodela i TV voditeljice Heidi Klum i njezina dečka, 31-godišnjeg kustosa iz New Yorka. Svega nekoliko sati nakon što je DailyMail iznio da imaju problema u vezi, magazin People je donio vijest da se razdvojio, ali i da je sasvim izvjesno da je prekid konačan.

'Uzeli su pauzu od veze i razdvojili se. Stvari nisu išle glatko u posljednje vrijeme, žive svaki na svojoj obali. K tome, počela je nova školska godina i Heidi Klum se mora usredotočiti na djecu'', rekao je izvor blizak paru za People.

Ljetos je već bilo naznaka da se nešto događa s njima, nakon što se Vito jedva obranio zbog fotografija na kojima ljubi drugu ženu, kada je govorio da su Heidi i on 'sretniji nego ikada'.

Heidi i Vito vezu su započeli 2014. godine nakon što se manekenka razvela od pjevača Seala s kojim ima 12-godišnjeg Henryja, 10-godišnjeg Johana i sedmogodišnju Lou, kao i 13-godišnju Leni koju je Seal posvojio 2009. godine.

AFP/Cropix
Heidi Klum i Vito Schnabel

AFP/Cropix

Linker
20. travanj 2024 02:28