TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Sve na brzinu

Prekinuo desetogodišnju vezu, ponovno se zaljubio, odmah stao pred oltar, a sada prvi put postao otac

Zvijezda popularne tinejdžerske serije 'Dawson's Creek', Joshua Jackson, dobio je dijete s glumicom i manekenkom u koju se strastveno zaljubio na jednom rođendanskom partyju i ubrzo joj stavio prsten na ruku.

Glumac Joshua Jackson, najpoznatiji po ulozi u tinejdžerskoj seriji "Dawson's Creek", postao je otac. S glumicom Jodie Turner-Smith, u koju se zaljubio na prvi pogled 2018., dobio je kćerkicu. Sretnu vijest roditelji su potvrdili za magazin People, ali nisu htjeli otkrivati puno detalja.

"I majka i beba su zdrave i sretne", poručio je glasnogovornik glumaca, čija je ljubavna priča baš kao iz filma.

Naime, upoznali su se na 40. rođendanskom partyju kod Ushera u listopadu 2018. i već su tada frcale iskrice među njima.

Cijelu večer nisu se odvajali jedno od drugog, a niti godinu dana kasnije odlučili su se vjenčati. U kolovozu prošle godine zatražili su dozvolu za brak, a u studenom su se pojavili na crvenom tepihu, oboje noseći identično brončano prstenje.

02/17/2020 EXCLUSIVE: Joshua Jackson and Jodie Turner-Smith look like the perfect couple in Los Angeles. The 41 year old actor and his girlfriend held hands and smiled broadly while spotted out shopping. Jackson wore a burgundy sweater, teal trousers, and Gucci trainers. Turner-Smith covered her baby bump in a leopard print blouse paired with a black skirt and Gucci boots., Image: 499153771, License: Rights-managed, Restrictions: Exclusive NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Zaljubili se na prvi pogled, tajno se vjenčali, a sada dobili prvo dijete.

Iako su još oko Božića prošle godine svima dali do znanja da će dobiti dijete, Jackson je u intervjuu za Good Morning America prošlog mjeseca na simpatičan način najavio svoju novu ulogu: "Mi očekujemo...još malo... Sljedeći put kad odem na posao, bit ću tatica", rekao je pomalo zbunjeno, ali sretno.

Također, otkrio je da mu je supruga dobro bez obzira na cijelu situaciju s koronavirusom. "Sada je malo stresno, ali pokušavamo na što pametniji način komunicirati s medicinskim osobljem za vrijeme pandemije i u karanteni. Teško je, ali snalazimo se dan po dan", rekao je.

Glumac je prije Jodie bio u desetogodišnjoj vezi s glumicom Diane Kruger, a prije nje imao je kratku romansu s kolegicom Katie Holmes, s kojom je glumio u Dawson's Creeku.

Čitajte i:

Holivudski glumac u ljubavnom trokutu: Preljub mu u privatnom životu nije nimalo stran

Romansa koja je brzo napredovala u brak: Upoznali su se, tajno vjenčali, a ona bi trebala roditi svakog trenutka

Dvije trudnoće izgubila je u kratkom roku, no nije se predala! Baldwinovi podijelili sretnu vijest

Linker
24. travanj 2024 21:03