AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
obitelj je izvan sebe

Prekinut odmor Tamare Ecclestone i obitelji: Žive u najčuvanijoj kući i ulici u Londonu, a dogodila im se katastrofa

Tamara Ecclestone (35), kći bivšeg vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea i Riječanke Slavice Radić, doživjela je teški šok nakon što je njoj i suprugu iz kuće u Londonu ukradeno nakita u vrijednosti od 50 milijuna funti. Preračunato u kune, svota je potpuno nevjerojatna - 450 milijuna kuna. Samo ukradena narukvica s otisnutim žigom Cartier vrijedna je 715 tisuća kuna. 

Kuća u kojoj Tamara Ecclestone živi sa suprugom Jayem Rutlandom i kćerkicom Sophijom smještena je na elitnoj lokaciji, tik do najpoznatijeg parka u gradu, Hyde Park. Trojica kradljivaca su dobro znali što rade, jer su u kuću provalili nakon što je tročlana obitelj otputovala na božićni odmor. Pokazalo se da su lopovi ušli kroz stražnji dio vrta ravno u spavaću sobu bogatog para te pronašli dva skrivena sefa s nakitom - jedan u njezinom, drugi u njegovom dijelu s walk-in ormarima.

Prema pisanju britanskog The Sun-a, pobjegli su s većom količinom prstenja, naušnicama, ogrlicama, narukvicama. Poput mnogih drugih komada, Tamarina Cartierova narukvica, vrijedna gotovo sto tisuća eura, dragocjenost je koja ima i sentimentalnu vrijednost jer ju je dobila kao vjenčani dar.

Sefove su ostavili potpuno prazne, a prema riječima glasnogovornika obitelji, policija intenzivno traga za počiniteljima. "Tamara i obitelj su dobro, ali ljutiti i utučeni zbog nemilog događaja. Nadležne službe su odmah alarmirane", rekao je.

Kako piše The Sun, lopovi su sav posao obavili unutar 50 minuta kada ih je prekinuo zaštitar (drugi je otišao na benzinsku crpku natočiti gorivo u vozilo Ecclestoneovih), ali su uspjeli pobjeći kroz prozor. Britanski mediji pišu da je ovo jedna od najbizarnijih krađa koje su krajnje zabrinjavajuće s obzirom na to da je ovo jedna od najbolje zaštićenih kuća u Londonu u jednoj od najčuvanijih ulica u engleskoj prijestolnici.

New York, NY - Tamara Ecclestone and Jay Rutland stretch their legs, stepping outside for a stroll with their daughter Sophia in New York.  The family-of-three were all bundled up and looked fashionable as always. 
         November 20, 2014, Image: 211341130, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil,NO Brazil, Model Release: no, Credit line: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Linker
20. travanj 2024 03:13