To se zove poklon

Prijateljstvo za poželjeti! Jill Biden je bivšoj prvoj dami Michelle Obami darovala nešto uistinu posebno

Kako bi joj se zahvalila za potporu i godine divnog prijateljstva, sadašnja prva dama Amerike je bivšoj poslala košaru punu delicija. Ali ne bilo kakvih!

Bivša i sadašnja prva dama SAD-a, Michelle Obama i Jill Biden, prijateljice su već dugi niz godina. Dok je Michelle uz svog supruga Baracka djelovala u Bijeloj kući, Jill joj je bila velika podrška, a sada su te uloge zamijenjene. Kako bi joj se zahvalila, Jill je Michelle poslala vrlo poseban dar - košaru punu povrća. No, to nije tek obično povrće.

"Tako sam zahvalna na ovom predivnom znaku pažnje od naše prve dame! Ovo svježe povrće iz vrta Bijele kuće bilo je tako divno i ukusno iznenađenje. Volim te, Jill!", napisala je Michelle ispod fotografije.

Čitajte i: Prijateljstvo koje traje godinama: Jill i Michelle snimile moćne fotografije te se raspričale o supruzima

Naime, Michelle je još 2009. u povrtnjaku Bijele kuće zasadila nekoliko vrsta povrća, a Jill je sada ubrala plodove i dostavila ih svojoj dragoj prijateljici. Upravo se to povrće sprema predsjednikovoj obitelji i njihovim gostima.

Kada su se upoznale, Michelle i Jill odmah su kliknule. Radile su na nekoliko zajedničkih projekata i o njihovom prijateljstvu mogu reći samo sjajne stvari. Kako su otkrile u nedavnom intervjuu s Jessom Cagleom, izvršnim urednikom časopisa People, vole zajedno putovati.

"Michelle je jako zabavna!", otkrila je Jill, "naše osoblje odlično se slaže pa jednostavno uđemo u avion i uživamo". Michelle je pak jednom prilikom izjavila da su Bideni praktički njezina obitelj.

image
Michelle Obama i Jill Biden su nerazdvojne već godinama.
FOTOGRAFIJE: LAWRENCE JACKSON/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA LAWRENCE JACKSON/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Mi smo obitelj. Ovo je moja cura ovdje. Smijale smo se zajedno. Bile smo blesave zajedno, plakale zajedno. Bile smo tu jedna za drugu tijekom ovog nevjerojatnog putovanja. A Jill nije samo briljantna, već i draga. Ima odličan smisao za humor i jedna je od najsnažnijih ljudi koje znam. Volim je i divim joj se svim srcem", rekla je ponosna bivša prva dama.

Linker
16. travanj 2024 10:06