Getty Images
Objavila nikad viđeni video

Princeza Eugenie slavi poseban trenutak: 'Bio je to najbolji dan u mom životu'

Princeza Eugenie prisjetila se dana kada je stigla je u kapelu sv. Jurja u dvorac Windsor i sve ostavila bez teksta. Svom suprugu javno je čestitala godišnjicu braka te je objavila video najsretnijeg dana u životu kada su joj klecala koljena.

Članica kraljevske obitelji, princeza Eugenie (29), je prije godinu dana zablistala u vjenčanici dizajnera Petera Pilottoa i Christophera De Vosa. Koliko joj je taj dan važan pokazala je princeza svojom objavnom na Instagramu gdje se kratkim video s veseljem sjetila najljepših kadrova vjenčanja i tako čestitala suprugu Jacku Brooksbanku (33) prvu godišnjicu braka.

"Ovo će uvijek i zauvijek biti najbolji dan mog života. Sretna ti prva godišnjica, Jack", napisala je princeza kraj kratkog videa koji zorno prikazuje taj čarobni dan.

Posljednjih godina Eugenie je posvećena radu u umjetničkoj galeriji Hauser & Wirth u Londonu, ali osim što je posvećena bračnom životu, Eugenie uvijek pronađe vremena da se podruži sa svojom bakom.

Kao mladenka oduševila je sve svojim zahtjevom dizajnerima koji su joj kreirali vjenčanicu. Željela je svima pokazati ožiljak na leđima koji ima od svoje 12. godine kada je morala na operaciju zbog skolioze.

"Mislim da mogu utjecati na to što smatramo lijepim i pokazati svima svoje ožiljke. Mislim da se važno zauzeti za to i zbog toga sam htjela da haljina bude otvorena na leđima", izjavila je prije vjenčanja.

WINDSOR, ENGLAND - OCTOBER 12: Princess Eugenie of York arrives at St George's Chapel for her wedding to Jack Brooksbank in Windsor Castle on October 12, 2018 in Windsor, England. (Photo by Toby Melville - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

WINDSOR, ENGLAND - OCTOBER 12: Princess Eugenie smiles as Jack Brooksbank put the ring on her finger during their wedding ceremony at St George's Chapel in Windsor Castle on October 12, 2018 in Windsor, England. (Photo by Danny Lawson - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

Linker
20. travanj 2024 10:28