Divne vijesti

Prinova u obitelji: Ana Jelušić Black nekoliko tjedana od termina, suprug i ona ne žele znati spol bebe

Nakon uspješne sportske karijere naša proslavljena skijašica savila je obiteljsko gnijezdo u Švicarskoj, ona i suprug odgajaju dvogodišnju kćerkicu u sportskom duhu i s nestrpljenjem iščekuju drugo dijete.

Bivša hrvatska skijaška reprezentativka Ana Jelušić Black i njezin suprug Travis Black imaju lijepe vijesti, u njihovu tročlanu obitelj uskoro stiže novi član ili članica.

"Termin mi je kraj prvog, pri čemu ni ja ni suprug ne znamo spol bebe. To smo si ostavili za iznenađenje. Zamolili smo liječnike da nam ne govore", kazala je Ana Jelušić Black za Večernji list. Ana i Kanađanin Travis imaju dvogodišnju kćerkicu Ninu, a svi zajedno žive u Švicarskoj. Naša slavna bivša skijašica otkrila je da visoki stupanj trudnoće dobro podnosi.

Ana Jelušić Black iz Švicarske otkriva: ‘Veselim se, Nina se neće sjećati vremena bez brata ili sestre‘

"Ja sam mama jedne dvogodišnjakinje koja je vrlo aktivna. Svaki dan je na skijama, guram je i vučem po snijegu i ništa od toga mi nije problem. Aktivan život trudnicama je uvijek dobrodošao. Doduše, ove zime nisam skijala jer sam tako obećala suprugu i svojoj mami. Manje zbog toga što bih ja eventualno pala, a više zbog mogućnosti da me netko pokupi na stazi, a u ovim gabaritima ja sam prilično velik cilj", kazala je Ana za Večernji.

Aktivan odgoj i ljubav prema sportu

Još od prije je poznato da suprugu i njoj nije bitno hoće li im djeca biti profesionalni sportaši, ali im je važno da se bave nekim sportom da dobiju dimenziju kretanja koja često današnjoj djeci nedostaje. Suprug i ona već aktivno uvode svoju dvogodišnju djevojčicu u svijet sporta pa se tako Ana na društvneim mrežama pohvalila kako su je postavili i na klizaljke i na skije.

image
Ana i Travis vjenčali su se 2016. u Rijeci.
GORAN SEBELIC/CROPIX

Sa Švicarcem, inače marketinškim stručnjakom, vjenčala se u rujnu 2016. nakon četiri i pol godine veze, bračne zavjete razmijenili su na Trsatskoj gradini, u Aninoj rodnoj Rijeci.

Mjesecima prije vjenčanja Ana je otkrila i kako su se upoznali. "Tko bi rekao da će jedan zahtjev za prijateljstvom poslan preko Facebooka nakon točno četiri godine napraviti tako veliku razliku u mom životu! Veselim se avanturama do kraja života s ovim čovjekom!", napisala je Ana uz zajedničku fotografiju.

Linker
18. travanj 2024 21:34